Deff kérdése:
Mennyire normális, hogy interjú után nem jeleznek vissza?
Figyelt kérdés
Leginkább HR-es véleménye érdekel, hogy hogyan értékelik ezt a hozzáállást. Bemegyek interjúra, jól megy minden és elhangzik az ígéret, hogy 1 hét múlva értesítenek, majd ignorálnak minden levelet amikor érdeklődnék a döntésről. Ez sajnos már nem is az első ilyen tapasztalásom. De megesett az is, hogy a HR-es lemondta az interjút, de annyit azért beleírta, hogy majd keresni fog a további egyeztetés miatt. Ennek a viselkedésnek mi a célja? Ennyire félnek elutasítani bárkit? Az hogy sok a jelentkező azt nem hiszem mert azért interjúra már biztos egy kezelhető mennyiség kerül akiknek illenek tájékoztatni.2022. ápr. 5. 21:19
11/11 anonim válasza:
Engem egyszer fél év múlva hívtak, hogy mégiscsak szeretnék, ha odamennék. :) Nyilván nemet mondtam, nem rájuk vártam az azt megelőző időszakban, de azért vicces volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!