Nem,miért lenne nevetséges.A gyakornoki pozició pont a munkaválalás miatt van.Én úgy is szoktam hívni,hogy részmunkaidős állás.
2022. ápr. 3. 15:12
12/16 A kérdező kommentje:
# 11
neked erről mi a véleményed:
Akkor alapvetően gyanakvást kelt aki egyetemi tanulmányokat nem mondjuk max. 30 éves koráig végzi el?
Pl. huszas harmincas éveiben csak érettségivel és szakmával dolgozik
mert mondjuk neki az úgy bejött mert meg tudott élni belőle de mo djuk 40 évesen megtetszik neki egy egyetemi képzés és elkezdi érdeklődésből és ez miatt megy gyakornoknak?
Tehát hiába nincs semmi eltitkolnivaló, munkáltató szempontból ez mindenképpen gyanús?
2022. ápr. 3. 15:17
13/16 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi gond, te megcsináltad anno az érettségit és inkább szakmát tanultál hogy dolgozz legyen pénzed vagy gyereket neveltél és most jutottál el arra a pontra, hogy akkor egyetemet is tudj csinálni levelezőn pl. Levelezőn ha jól tudom talán be is lehet számítani azt a helyet ahol most dolgozol, Sok levelezős így csinálja hogy ahol dolgozik suli mellett azt fogadtatja el gyakorlatnak.
2022. ápr. 3. 15:24
14/16 anonim válasza:
Kedves kérdező! Kérlek ne foglalkozz a negatív kommentekkel. Nagyon szép gondolat , végre egy ember aki tanulni szeretne és xy évesen nem másokat hibáztat valamint beletörődik a sorsába , hanem tanulni , fejlődni szeretne , magasabb tudással rendelkezne. Nem fognak kinevetni , aki értelmes , intelligens , nem a korod miatt fog behatárolni , hanem a tudásod lesz meghatározó számára. Sok sikert!
2022. ápr. 3. 16:43
15/16 anonim válasza:
#10: Igen, erre írtam, hogy van egy lyuk, amit meg kell tudnod magyarázni már az önéletrajzban is.
Tehát ha te egy szakmával dolgoztál egy területen 20 évet, majd beiratkoztál egyetemre ugyanazon a területen akkor meg is van magyarázva azzal, hogy az önéletrajzban ott vannak a középiskolai tanulmányok, majd a munkahelyek, utána pedig az egyetem. Ezzel meg is magyaráztad. De ha úgy igazán semmi értelmeset nem csináltál az elmúlt 20 évben, akkor nehéz. Mert senki nem akar olyan embert aki most kezdené építeni az életét.
2022. ápr. 3. 17:02
16/16 anonim válasza:
Huhh messziről indulunk :D Szóval a gyakornoki pozíció lényege elviekben az, hogy a szakma elején járók számára nyitott ez a lehetőség. Tehát nem életkor függő, hanem a szakmai életút egy része. Ugyanúgy mint a junior és senior pozíciók, azok is a szaktudás és tapasztalat szintjét hivatottak jelölni, de nálunk valamiért sokszor az életkorra használják, helytelenül. Úgyhogy nem, nem ciki gyakornoki munkára jelentkezni. Maximum egy kőkori hr-es kikukázza az önéletrajzod, mert nem érti ezeket a fogalmakat. Jelentkezz többre is, majd lesz valami. Az egyetemet tüntesd fel mindenképp,hogy az még folyamatban van, így magától értetődő lesz,miért jelentkezel. Hajrá!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!