Ha 20 éves telefonnal megyek állásinterjúzni, az hátrány?
Szeretem a régi telefonokat, mert megbízhatók, strapabírók és elég őket hetente tölteni. Nem rabolják az időt, nem tesznek függővé rajta a közösségi appok, nem kell reklámokat bámulni.
Jelenleg egy közel 20 éves Nokia 6310i-t használok, szép, megkímélt állapotban, tokban hordom, szinte teljesen karc- és kopásmentes.
Kép a telefonról (illusztráció): [link]
Egy jóbarátom szerint, ha ezzel bemegyek egy állásinterjúra, előfordulhat, hogy "csövesnek" vagy "autistának" néznek, akármilyen szép is a telefon, túl régi és nekiállnak szövögetni hogy valamiért biztos nincs ki a négy kerekem, ha totál elérhető áron 20x több funkcionalitással rendelkező okostelót lehet kapni, nekem mégse olyan van.
Ha ti lennétek az interjúztatók, mit gondolnátok? Szavazzatok!
Nem trollkodásból írtam ki a kérdést, de azt se mondtam, hogy én mennék az állásinterjúra. Csupán a vélemények érdekeltek.
A 26-os válaszomat 21-es trollunk ihlette. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!