Ha 20 éves telefonnal megyek állásinterjúzni, az hátrány?
Szeretem a régi telefonokat, mert megbízhatók, strapabírók és elég őket hetente tölteni. Nem rabolják az időt, nem tesznek függővé rajta a közösségi appok, nem kell reklámokat bámulni.
Jelenleg egy közel 20 éves Nokia 6310i-t használok, szép, megkímélt állapotban, tokban hordom, szinte teljesen karc- és kopásmentes.
Kép a telefonról (illusztráció): [link]
Egy jóbarátom szerint, ha ezzel bemegyek egy állásinterjúra, előfordulhat, hogy "csövesnek" vagy "autistának" néznek, akármilyen szép is a telefon, túl régi és nekiállnak szövögetni hogy valamiért biztos nincs ki a négy kerekem, ha totál elérhető áron 20x több funkcionalitással rendelkező okostelót lehet kapni, nekem mégse olyan van.
Ha ti lennétek az interjúztatók, mit gondolnátok? Szavazzatok!
Miért érzed szükségét, hogy megmutasd milyen telefonod van?
Normális ember az interjúra érkezés előtt lenémítja és elrakja a telefonját.
(A többi bullshit-et meg hagyjuk, fel kellene dolgoznod)
De miért pont csöves vagy autista?
Ennyi erővel nézhetnének kommunista diktátornak (állítólag Putyin is tartózkodik, minden XXI. századi technológiától, amit a normális emberek használnak), vagy valami konteósnak
Tény hogy elég hülyén nézne ki, ha ezt így kivágja az asztalra valaki.
De nagy valószínűséggel nem a telefon alapján döntenek.
Nekem kb. 10 eve volt olyan kollegam, aki butatelefont hasznalt, es - tobbek kozt - Androidos fejlesztessel foglalkozott a cegnel. Szoval nem feltetlenul hatrany.
Ugyanakkor az egyik tanarom meg buta Nokiat hasznalt kicsit regebben, mert - bar nem szerette - a Nokia tamogatta a tanszeket, es hulyen nezett volna ki, ha mast hasznal.
Szemely szerint - mondjuk 50 eves kor alatt - furanak talalnam, de nem lenne hatrany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!