Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A programozók vagy a burkolók...

A programozók vagy a burkolók keresnek jobban?

Figyelt kérdés

Köztudott tény, hogy mindketten nettó két-három milliókat keresnek hetente.

De ki keres mégis jobban?

Illetve ez mennyire függ attól, hogy hideg vagy meleg burkoló-e? Vagy a programozó esetében hol fizetnek a legjobban, java, python, C++ vagy hol?

2022. márc. 29. 12:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
34%
A barberek, fodraszok.
2022. márc. 29. 13:03
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
A BIG4 IT Analytic Senior Manager Developer Konzultánsok két naponta megkapják azt pályakezdőként mert hiány van.Egy év után adnak egy panellakást is mert akkora a fluktuáció.
2022. márc. 29. 13:25
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Nyílván a programozók. A fejlesztendő feladat 70%-át Googleben keresi is. Nagyobb tapasztalata van, jobban tudja használni a keresőt és sokkal effektívebben keres. Még egy burkoló ugyan azt valószínűleg nehezebben találja meg, több időbe telik neki.

Szóval ha kiadsz egy adott keresési feladatot, akkor a programozó jobban fog keresni, még a burkoló többet.

2022. márc. 29. 13:36
 4/18 anonim ***** válasza:
5%
burkolók
2022. márc. 29. 13:40
 5/18 anonim ***** válasza:
25%
Programozok? Max kulfoldieknek dolgozik.
2022. márc. 29. 13:55
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Veccet félretéve a burkolók.

Látom ismerősök karrierváltását 5-6 év tapasztalattal, jó interjúval a cégek szenvednek kifieztni havi 800 nettót (1,2 br, kedvezmények nélkül). Ígérgetnek, kell az ember, de aztán fizetni nem akarnak / tudnak. Nagyon ki vannak centizve a projektköltségvetések, ezért is küldik őket Mo-ra. Ha sokkal többet kellene adni a fejlesztőknek könnyen lehet nem itt, hanem tőlünk még keletebbre landolnának a projektek. (Minőség sosem volt szempont....)

Ezzel szemben egy szakember egy szétvert fürdőszobában amikor a megrendelőnek a kezdet perctől a töke televan az egész felújítással kb akármekkora összeget mondasz az be fogja nyelni. Max arra fogja a szaki, h de ő szépen és gyorsan dolgozik (jó esetben talán igaz is). Nekem pár éve egy vizes majdnem infarktust kapott amikor a képébe mondtam h ez egy pofátlan túlárazás és hiába tudna kezdeni holnap ennyiért, nem kell a munkája. Látszott nem ehhez van szokva. Amíg lekísértem a lépcsőházban végig ecsetelte, h de ő ilyen olyan márkás szerszámokkal dolgozik és ott a parkolási költsége, meg az x év tapasztalata. Végül találtam valakit harmad áron, aki után kellett kicsit javítani, de nekem az árkülönbözet azt hiszem megérte. De a többség el fogja fogadni a 2-3 napos munkára a 200-300e Ft-os ajánlatot, munka meg van dögivel.

2022. márc. 29. 14:01
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
Megint a vallalkozo burkolot kell osszehasonlitani az alkalmazott programozoval? :)
2022. márc. 29. 14:17
 8/18 anonim ***** válasza:
58%
Én azért váltotam munkahejet az Ájtí szektora mert búrkolóként annyi rengeteget kerestem hogy nem tuttam mire költeni.
2022. márc. 29. 14:34
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván vannak olyan programozók, akik havi milliókat is megkapnak, de azért nem ez az általános.

Egy burkoló egy 2 napos munkáért nálunk 350.000 ft-ot kért, először nemet mondtam, de most már a 3. árajánlatot kaptam, és ő is ennyit kér, szóval kénytelen leszek megadni. Ha folyamatosan van munkája, nem panaszkodhat.

Én nem ezt a részét nézném a dolognak, hanem inkább azt, hogy mit szeretne csinálni. Valamint azt, hogy azért a burkoló mégis egy fizikai munka, és 40 éves kor felett már nehezebb lesz neki. Irodában üldögélni nyilván kényelmesebb, de egyáltalán nem biztos, hogy ő keres többet.

2022. márc. 29. 16:06
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én most vagyok burkoló 5 év tapasztalattal, IT-s ismerősöm ennyi tapasztalattal mint hálózatos bruttó 1 milliót meg cég autót kap, én mint alkalmazott eddig bruttó 1,2-1,5 milliót kértem cégautóval... de sajnos nem adják meg... Tudtok mondni olyan céget ami burkolónak alkalmazottként bruttó 1,5 millát fizet?
2022. márc. 29. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!