Ki fognak rúgni, amiért betegszabadságon vagyok próbaidő alatt?
Kiírt az orvos több napra, mert nagyon magas lázam van és nagyon fáj a torkom, ami nem múlik már napok óta.
Mivel tart a 3 hónap próbaidő, félek, hogy emiatt nem fognak megtartani es simán kiraknak.
Sokszor olvastam, hogy a munkáltatók valamiért utálják, ha valaki táppénzen van, szóval nem lepődnék meg, ha ez lenne majd az indok, ha lejar a próbaidő.
Egyébként már több éve nem volt még csak egy kis megfázásom sem, most kapott el valami durva betegség (nem covid), szóval még csak az sem igaz, hogy egy betegeskedő, gyenge immunrendszerű félholt valaki lennék, aki minden hónapban heteket kimarad.
Simán pótolható vagyok, nincs olyan értékes tudásom vagy tehetségem, amit
ne tudna más is, akinek ugyan ilyen végzettsége van.
Közben ma láttam egy álláshirdetést, amit a munkahelyem tett közzé egy állásportálon, ugyanolyan pozira. Még van 3 hét a próbaidőből, gondolom addigra pont találnak valakit a helyemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!