A munkáltatónak miért nem elég egy kezdő pozíciónál az, ha a jelölt tényleg akar tanulni és fejlődni?
Figyelt kérdés
Ha teszem azt elvégeztem már egy egyetemet, akkor láthatják hogy azért csak kompetens vagyok arra, hogy bonyolult dolgokat tanuljak meg, és ez érvényes a munkára is. Ha felvesznek, lehet sok mindent nem fogok tudni elsőre, de szeretnék tanulni, és megfogok tanulni mindent. Ha emellé még motivált is vagyok, akkor meg főleg. De sok helyen ez édes kevés totál kezdőként is. Miért?2022. márc. 26. 20:42
11/12 anonim válasza:
#10 De sok olyan pozíció van, ahol több hónap/év a nulláról betanulás, míg ha van tapasztalatod, akkor ez redukálódik 1-2 hónapra...
12/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy nagyon sok olyan szak van, ahol nincs realitása annak, hogy a képzés mellett szerezz tapasztalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!