Lehetséges, hogy hozzá nem értő emberek válaszolnak úgy itt mintha olyan végzettségük, munkájuk lenne?
Az imént olvastam egy kérdést ami a félrevezetésről, konfliktus okozásról szólt.
Igazából már egy ideje felmerült bennem valami:
Lehetséges, hogy néhány vagy sok hozzá nem értő ember előadja magát szakembernek, akinek adekvát végzettsége, munkája, tapasztalata van és úgy válaszolgat?
Külön rossz ha még valótlan infókat is ír.
Jó pár esetben láttam olyat, hogy úgy ír mintha értene hozzá, mintha benne lenne, nem is csak mondjuk most tanul valamilyen szakon, de közben olyan blődségeket ír, hogy az lehetetlen.
Én jellemzően nagyvállalati pozíciók, vállalati működés, karrier, stb... témában láttam, de biztos van máshol is.
13, én a Politika kategóriában szoktam sokat lötyögni, hát elhiheted, ott több a vélemény vagy a fikció, mint a konkrét tény:D
Annál még a valláskritika kategória is megbízhatóbb, ott legalább idézetek alapján veszekednek, még ha az adott idézetet akárhogy is lehet értelmezni:D
18, a könyvelői szakma olyan szinten felhígult, hogy sokszor el sem tudom dönteni, kolléga írta-e a választ, mert már közöttünk is van, aki alapvető kifejezésekkel nincs tisztában (adóalap- vagy adókedvezmény, biztosított, megosztás-közös érvényesítés, vagy hogy attöl még áfa-alany valaki, hogy alanyi mentes...).
Van egy oldal, valami tanoda, borzalom. Egy értelmes mondat nem nagyon van benne. És szakember az illető (bár ha jól emlékszem, talán írja is, hogy navos volt), hát ha azt olvasnám itt, előbb hinném laikusnak
Aki az én értelmi színvonalamat akarta minősíteni egy ilyen kérdés miatt, az kicsit vegyen vissza.
Nem azt kérdeztem, hogy lehetséges-e a neten, hogy emberek hazudnak, nagyot mondanak, hanem konkrétan azt ami a kérdésben van.
Hogy úgy állítja be, azt sugallja, hogy nagyon ért hozzá, benne mozog a témában, de csak álmaiban. Vagy csak szívat.
Nem ismerem annyira ezt az oldalt.
Azt meg sehol sem mondtam, hogy erre az oldalra, amiket itt lehet olvasni infókat, erre alapoznék bármit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!