IT területen miért nagyok a bérkülönbségek az USA és Nyugat-Európa közt?
8,9:
Konkrét hirdetéseket néztünk, én 60-70 ezer dollárt keresnék évente, ő 150 ezer körül. nem általában a gyógyszerészek, hanem konkrét területen. Ugyanez Kanadára is igaz. Nem értem miért kell lepontozni, mert leírtam mit találtunk konkrét munkakörökre, meg lenézően okoskodni, mint te, 8-as.
10:
Mondjuk ott legalább kapsz is egészségügyi ellátást a pénzedért, itthon meg ha nem ismered a megfelelő embereket a kórházban, belehalsz, ha bajod van.
#11 igen, ezert kerdeztem. Nem tudom ezt a 60-70 ezer dollart milyen cegeknel meg munkakorre nezted, mikor ennyit itt Magyarorszagon adnak senior fejlesztoknek, en is ebben a savban keresek.
Szilicium-volgyben 300k folotti fizetesek repkednek tobb millio dollaros extremumokkal.
#15 Svajc kb. az egyetlen pelda, ahol ez igaz. Kicsi az ottani iroda es gyakorlatilag csak core csapatok vannak, keresomotor, maps, assistant stb., igy magasak a fizuk.
Ha megnezed, Munchenben mar kb. feleannyit kap pl. egy L5 SWE, mint Zurichben. Lengyelorszagban mar harmadat, negyedet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!