Van olyan cég, ahol IT vonalon, seniorként havi 2 millió bruttó fölé lehet menni?
Figyelt kérdés
Én most 1.8-at keresek, de egyszerűen nem látok feljebb lépési lehetőséget, a legtöbb fejvadász aki megkeres, még az 1.5-öt is sokallja.2022. márc. 18. 11:03
21/24 anonim válasza:
Annyi van h ha egy cegnek szamlazol akkor a 3 millio feletti reszre be kell fizetni a 71.42 szazalekra a 40 szazalekot. Ennyi. Nem tudom mit hadovaltok felre, egyedi szoftverfejlesztes a tevekenysegi kor, afa mentes maradsz 12 millio felett is ha harmadik orszagba szamlazol... Minek okoskodtok ha nem ertetek hozza?
22/24 anonim válasza:
KATA-ról beszélünk nem alanyi adómentességről okoska :D :D
23/24 anonim válasza:
22 itt csak te nem erted a dolgokat :) megint melle fogtal
24/24 anonim válasza:
Nem mindegy milyen senior vagy. Mostanában nagyon elterjedt, hogy sokkal többféle szint van. Ahol én dolgozom, ott én már senior vagyok, pedig még 5 év tapasztalatom sincs. Így kapok mindenféle prémiummal együtt bruttó 1.4-1.6 között (változó). Fölfelé pedig van még 3 szint a senior felett.
Az mondjuk meglep, hogy sokallják az 1.5-öt... De az általánosságban igaz, hogy ha itthon alkalmaznak, és forintban kapod a fizudat, akkor valahol 2-2.5m között van az abszolút plafon. Azért ez nem kis pénz, ha neked nagyobb ambícióid vannak, akkor vállalkozz/vállalj külföldi melót/legyél contractor/próbálj meg a felsővezetés felé orientálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!