Van olyan cég, ahol IT vonalon, seniorként havi 2 millió bruttó fölé lehet menni?
Figyelt kérdés
Én most 1.8-at keresek, de egyszerűen nem látok feljebb lépési lehetőséget, a legtöbb fejvadász aki megkeres, még az 1.5-öt is sokallja.2022. márc. 18. 11:03
11/24 A kérdező kommentje:
Én .NET fejlesztőként kezdtem, most architect vagyok pénzügyi vonalon.
2022. márc. 18. 12:06
12/24 anonim válasza:
#9-esnek igaza van, a KATA limit évi 12 millió.
13/24 anonim válasza:
Az lehet hogy a limit annyi, de gondolom tudjatok mi van a limit felett, kb 27 szazalekos adother, ami meg mindig jobb mint barmilyen mas vallalkozasi forma...
14/24 anonim válasza:
#12 tisztaban vagy vele, hogy attol meg lehet 12 millio felett is KATA-zni, csak a 12 millio feletti reszre plusz adot kell fizetni?
15/24 anonim válasza:
#14 tisztában vagyok vele, de 12 millió felett nem éri meg a KATA ha külföldre számlázol ugyanoda (40%-os adó 12 millió + 28% körüli különadó 3 millió felett). Általányadóval jobban jársz.
16/24 anonim válasza:
#15 igen, es?
9-es azt irta, idezem:
"nettó 2,2 millióval nem lehet KATA-zni"
Te meg ezt:
"#9-esnek igaza van, a KATA limit évi 12 millió"
Szo nem volt rola, hogy megeri-e, arrol volt szo, hogy lehet-e.
18/24 anonim válasza:
15. Meg olvasgasd kicsit a katas adozast :) amerikarol volt szo... Nem europai unios orszagrol... Szoval a 40 se 40 es a 28 szazalekos plusz sincs...
19/24 anonim válasza:
#18 Hogyne lenne különadó. Ezt sajnos rosszul tudod. Bár ne lenne :)
20/24 anonim válasza:
#18 itt írnak például mindkettőről - az EU-nak csak adószám miatt van jelentősége, adó szempontjából nincs: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!