Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon aki nem pesti,...

Magyarországon aki nem pesti, nem informatikus, nem pénzügyis, nem vezetõ, annak mennyi a jó fizu?

Figyelt kérdés
Én háromötven nettót keresek szerintem egész jól keresek ehhez képest
2022. márc. 16. 19:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A bruttò 500-550-bõl nem lehet megélni?
2022. márc. 16. 20:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Dolgoztam 8 évet Budapesten, most 3 éve vidéki városban. De megint hívnak Budapestre dolgozni.

Én olyan óriási különbséget nem veszek észre az én munkakörömben. Budapesten most pár tízezerrel kapnék többet. De ebben benne lehet az is, hogy megpróbálnak munkahelyváltásra csábítani.

Nettó 350-nel én már nagyon boldog lennék, nem mondom, hogy nem lehet megélni belőle. Nekem most a bruttóm nem sokkal többe. Az is csak januártól lett ennyi, előtte jóval kevesebb volt.

2022. márc. 16. 20:24
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Én 370 nettót keresek Budapesten, nincs saját ingatlanom, nem örököltem semmit, így albérletben kényszerülök lakni. Ha vidéken élnék is ennyit kéne keresnem, mert a vidéki árak közel beérték a budapesti albi árakat. A fent keresett összeget sem Budapesten sem pedig vidéken nem venném jó fizetésnek, mert ebből előrejutni igazán nem lehet egyedül semerre, arra jó csupán, hogy egy-két külföldi hosszú hétvégés nyaralást kispóroljak belőle.
2022. márc. 16. 20:43
 14/19 anonim ***** válasza:
60%
És nincs kocsim, mert Budapesten belül tömegközlekedéssel hamarabb és kényelmesebben ott vagyok bárhol. Vidéken autót is fent kéne tartanom, tehát a budapesti fizum abszolút nem lenne rá elég a mai benzinárakhoz viszonyítva. Úgyhogy vidék számomra egyáltalán nem tűnik olcsóbbnak.
2022. márc. 16. 20:44
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
Gyms megye, Sopron kornyeke. Naponta 100 ezer ember ingazik auszzriaba, 1300-2000 euróért . Itt az átlagos fizetés elég jo.
2022. márc. 16. 21:08
 16/19 anonim ***** válasza:
46%
Én épphogy megélek 200ból Pesten. Ami pozitív: egy egyeteista lány lakótársam van, akit mindig kukkolok fürdés közben, tömegközlekedem: így nyáron mindig sok alulöltözött csajt látok, buszon, metrón sok sok dekoltázs. Nem hízok el, mert nem költök annyit kajára. Hétvégi sörözésre mindig futja. Minden rosszban van vmi jó.
2022. márc. 16. 21:08
 17/19 anonim ***** válasza:
69%
Vidéken nem csattognak csak úgy a félmilliós-milliós fizetések, mint Pesten. Én is kb ennyit keresek, szintén nem Budapest, itt ez kiemelkedően jónak számít. Pesten persze egy 20%-al többet is kapnék, csak annyi a különbség, hogy itt a lakások négyzetméterárai a lepukkantól az újépítésűig 300-650k között mozognak, Budapesten meg ennek a duplája, kétszeres bért viszont nem fogok kapni, csak mert Budapest. Persze biztos vannak drágább vidéki környékek is, és biztos van olyan, akinek megéri felmenni a fővárosba (programozók, vagy aki máshol nem kap munkát stb) de ha van egy jól fizető állásod vidéken, és esetleg szeretnél saját ingatlan, plane kertes házat, akkor néha azt jobban el lehet érni vidéken. (persze ha nem zavar a szolgáltatások mennyiségi különbsége). Csak persze vidéken sokkal, de sokkal nehezebb ilyen munkát találni.
2022. márc. 16. 21:34
 18/19 anonim ***** válasza:
86%
Vidéken ez jó bér.
2022. márc. 17. 06:36
 19/19 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ez nézőpont kérdése is. 300-350-400 ezer már elég jónak számít. Ha család is van és a párod is keress ennyit az már kifejezetten jónak számít.(Ismerek olyat is aki szerint 3 millió alatt nem lehet megélni Magyarországon. Már börtönben van...)
2022. márc. 19. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!