Magyarországon aki nem pesti, nem informatikus, nem pénzügyis, nem vezetõ, annak mennyi a jó fizu?
Figyelt kérdés
Én háromötven nettót keresek szerintem egész jól keresek ehhez képest2022. márc. 16. 19:06
1/19 anonim válasza:
Ha mindenkit kihuzol akkor igen, te leszel aki a legjobban keres majd. Bar nem tudom miert jo ha a prolik kiralyava koronazod magad
2/19 A kérdező kommentje:
Mert egyesek szerint ez rossz bér
2022. márc. 16. 19:12
3/19 A kérdező kommentje:
Nyelvtanár, Hr asszistens, szerkesztõ, laboráns, diplomás nem orvos közalkalmazottak... úgy a kispolgárság
2022. márc. 16. 19:14
4/19 anonim válasza:
Hát, megélni megtudsz, elő jutni nem. Kocsit kínkeservesen spórolsz össze ebből, házat sehogy, nyaralást nehezen.
5/19 anonim válasza:
Hresek ennek a bernek a duplajat is megkeresik... Szoval oket is tedd fel a listara :)
6/19 anonim válasza:
Milyen munkakör és melyik megye?
7/19 anonim válasza:
Mennyit kell érte melózni? Mennyi szombat és mennyi túlóra van benne?
8/19 anonim válasza:
Nettó 5-6 Milla ennyit keres egy urkolo
9/19 anonim válasza:
Szerintem a 350-400 már egyáltalán nem rossz az átlagosan keresők közt.
10/19 anonim válasza:
Jelenlegi EUR/HUF árfolyamon nettó 1,1 M körül kapok havonta, ez már elég tűrhetőnek számít Bp-n kívül. Br 3500 € /hó plusz adómentesen ktg térítésként 300 € /hó plusz 13., 14. havi fizu. Vidék (Sopron), szakmunkás 33/F. Amúgy Pestről költöztem le, de havi nettó 1,5 M-ért visszamennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!