Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A teljes fizetéseddel vagy...

A teljes fizetéseddel vagy bejelentve, vagy csak egy részével + boríték?

Figyelt kérdés
Megdöbbenve tapasztaltam, hogy utóbbi még mindig gyakori akár magasabb pozíciókban is.
2022. márc. 16. 14:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
teljesen bejelentés, multinál nem lesz boríték...
2022. márc. 16. 14:34
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Nyilvan nem dolgoznek olyan cegnel, amelyik nem jelent be rendesen.
2022. márc. 16. 14:37
 3/14 anonim ***** válasza:
60%
én is teljes - másképp szóba se állnék semmilyen céggel.
2022. márc. 16. 14:37
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
Sose dolgoznék ilyen adócsaló cégnek. Rajtam senkise spróroljon.
2022. márc. 16. 14:53
 5/14 anonim ***** válasza:
86%
Egyetemi oktató vagyok. Még nem kaptam borítékot. Előző munkahelyemen sem.
2022. márc. 16. 15:00
 6/14 NTBS ***** válasza:
78%
Teljes. Nem is dolgoznék borítékos helyen.
2022. márc. 16. 15:53
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Én is teljes, és nem fogadnék már el borítékos ajánlatot. Régebben én is így voltam fizetve, nagy nehezen sikerült bejutnom egy normális céghez. A külsősök xopnak a borítékos témával.
2022. márc. 16. 15:56
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
Már egy ideje nem vagyok alkalmazott, de a büdös életben nem voltak hajlandók sehol bejelenteni normálisan... a legjobb, amit el tudtam érni, hogy nem 4, hanem 8 órás minimálbérre jelentettek be. És ez amúgy Budapest és környéke, média, illetve marketing terület. Akárhovoá mentem, akárhová jelentkeztem, mindenhol ment az ügyeskedés.
2022. márc. 16. 16:20
 9/14 anonim ***** válasza:
17%
Sajna már évek óta full bejelentéssel dolgozom. Előtte 15 évig swarz vagy kamu minimálbér + zseb + nyúlás kombóval nyomtam. Bár manapság nem tudom mennyire lenne szerencsés ilyen "lyukak" után lakást vásárolni, minden esetre 2010-ben és 2013-ban sem kérdezte meg senki, hogy miből sikerült lakást venni két felkapottabb bp-i kerületben is. Ma már ez kivitelezhetetlennek tűnik, a kúrmány katonái azonnal lecsapnak, fizesd a stadiont és a kisvasutat, a baba-gólya-pocaktámogatás ajándék 30 milliókat, Tóni helikopterezését és jachtozását. Így már nem is nagyon töröm magam, elvagyok a br 600-ból és az egyik lakás bérbeadásából, kenje a hajára amit lehúz belőle.
2022. márc. 16. 16:31
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
Ha okoskodni akarna a fizetéssel egy cég egy sikeres interjú alatt, akkor már fordulnék is ki onnan.
2022. márc. 16. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!