Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnátok adni tanácsot állásin...

Tudnátok adni tanácsot állásinterjúval kapcsolatban? (diplomás pályakezdő)

Figyelt kérdés

Pályakezdő vagyok, gazdasági diplomáról lenne szó, van gyakornoki tapasztalatom már két különböző területről is. A gondom az, hogy sorra kapom az elutasításokat az állásinterjúk után. Mit csinálok rosszul?

A CV ugye nem lehet rossz, mert behívnak, csak ugye a beszélgetés során nem tetszik nekik valami szerintem. Volt olyan is, hogy a telefonos beszélgetés után már be se hívtak interjúra, csak jött az email, hogy bocs nem. Amúgy nem olyan régóta próbálkozok, szóval nem tudom, hogy ez normális-e.

Szerintetek mi lehet a baj? Az összeg amit kérek? Hogyan tudnám eladni magamat nekik? Meg azért jó lenne, ha valami normális helyre kerülnék be, mert volt néhány olyan interjú, amiből nekem az jött le, hogy: "Nálunk olyan a fluktuáció, hogy bef***l, kb alap állapot az emberhiány." Szóval nem nagyon vannak jó tapasztalataim. Megyeszékhelyről lenne szó egyébként és főként ide szóló hirdetésekre is adtam be a pályázataimat. Nyilván adtam le 1-2 budapesti hirdetésre is pályázatot, mivel nekem annyira nincs messze, de egyelőre vonattal tudnék feljárni ha arra kerülne a sor, szóval nem erőltettem a dolgot annyira.

2022. márc. 11. 16:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nagyon köszi, hogy megosztottad a tapasztalataidat!👍😁 Arra is volt szükségem most, hogy valaki aki a szakmában dolgozik megossza velem a tapasztalatait. 🥲Tovább fogok mindenképp próbálkozni akkor!
2022. márc. 14. 19:26
 12/12 anonim ***** válasza:
76%
Értem az elvárásod, mert mindenki örülne a minél nagyobb fizetésnek. Mindig kalkuláld, hová jelentkezel, és ahhoz igazítsd a bérigényed. Sajnos hazánkban a bruttó 400 ezer Ft egy vágyálom-sok esetben. Kívánom, hogy neked sikerüljön, nem lehetetlen. Én is mostanában kezdek ezen a területen dolgozni. Kisvállalkozás kevés fizetésért, viszont szakmailag rengeteg tudást lehet megszerezni.
2022. márc. 17. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!