Tudnátok adni tanácsot állásinterjúval kapcsolatban? (diplomás pályakezdő)
Pályakezdő vagyok, gazdasági diplomáról lenne szó, van gyakornoki tapasztalatom már két különböző területről is. A gondom az, hogy sorra kapom az elutasításokat az állásinterjúk után. Mit csinálok rosszul?
A CV ugye nem lehet rossz, mert behívnak, csak ugye a beszélgetés során nem tetszik nekik valami szerintem. Volt olyan is, hogy a telefonos beszélgetés után már be se hívtak interjúra, csak jött az email, hogy bocs nem. Amúgy nem olyan régóta próbálkozok, szóval nem tudom, hogy ez normális-e.
Szerintetek mi lehet a baj? Az összeg amit kérek? Hogyan tudnám eladni magamat nekik? Meg azért jó lenne, ha valami normális helyre kerülnék be, mert volt néhány olyan interjú, amiből nekem az jött le, hogy: "Nálunk olyan a fluktuáció, hogy bef***l, kb alap állapot az emberhiány." Szóval nem nagyon vannak jó tapasztalataim. Megyeszékhelyről lenne szó egyébként és főként ide szóló hirdetésekre is adtam be a pályázataimat. Nyilván adtam le 1-2 budapesti hirdetésre is pályázatot, mivel nekem annyira nincs messze, de egyelőre vonattal tudnék feljárni ha arra kerülne a sor, szóval nem erőltettem a dolgot annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!