Ki járt hasonló módon állásinterjúval kapcsolatban? Ki hogy reagálná le? Többi lent.
Figyelt kérdés
Az ünnepek előtt voltam egy állásinterjún, vezető beosztást pályáztam meg. Az interjún a cégvezető és a "leendő" közvetlen szakmai főnököm volt jelen, aki igazából két mondatot mondott az egész interjú alatt. Az önéletrajzom alapján szinte végig dicsért a cégvezető. Azt hiányolta, hogy én más területen voltam vezető, mint amire pályázok. Szerelőket, autóipari szerelőket kellene irányítani, ilyen végzettségeim vannak, sőt ilyen irányú suliban is érettségiztem, de más munkakörben dolgoztam, mint vezető. Az állásinterjú végét azzal zárta a cégvezető, hogy január 3.-án hívjam fel őket és adjak választ, hogy vállalom-e a munkakört. Mondjuk ez fura kicsit, mert általában a cég szokta visszahívni az embereket, hogy ön az alkalmas. Felhívtam a céget és azt mondták, hogy szerdán döntenek és keresnek majd. Én teljes mértékben azt gondoltam az alapján, hogy nekem kellett döntenem, hogy akkor én vagyok a befutó. Azt gondoltam, hogy felhívom őket és az lesz a válasz, hogy hogyan tovább. Nem vagyok egy nagy interjúzós típus, mert több, mint 11 évet egy cégnél húztam le, ez a cég lenne a második munkahelyem. Lehetek még én a befutó, ki mit gondol? Hasonló helyzetben volt-e már valaki?2022. jan. 3. 18:03
2/5 anonim válasza:
Nekem is nagyon furcsa a szituáció.. Talán jött még hirtelen más a képbe, ezért csúsztatták el a dolgot szerdára..hogy vállalja e a másik személy.
3/5 anonim válasza:
Persze hogy lehetsz még befutó, ez nem egy olyan súlyú, se nem olyan jellegű reakció a cég részéről, hogy elutasító hajlandóság lenne benne. Ez is egy müdszer, csak kevesebb számban alkalmazzák. Nem kell parázni. :)
4/5 anonim válasza:
Komolytalan hely, emberek. Kerüld el őket jó messzire.
5/5 anonim válasza:
Felbukkant egy másik jelölt akivel holnap tudnak beszélni, ezért taktikáznak egy kicsit. Ez még önmagában nem bűn. Az sem szokatlan, hogy valamennyi gondolkodási idő után neked kell jelentkezni (a mostani munkahelyemen úgy vettek fel, hogy kaptam emailben egy szerződés ajánlatot, és arra kellett válaszolni X napon belül, elfogadom-e, majd utána 2 hét múlva hívtak be aláírni).
Ha másik jelöltjük bizos lenne, rég megmondták volna - még bőven versenyben vagy. Várd meg a szerdát - ha esetleg akkor majd nekiállnak kamuzni, akkor viszont hagyd ott őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!