Volt már valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
hónap elején voltam állásinterjún akkor úgy tűnt jól sikerült és felvesznek mert az interjúztató azt mondta hogy még átbeszélik és majd 1, másfél hét múlva e-mailben küldi a részleteket de ez nem történt meg írtam neki egy e-mailt és érdeklődtem.akkor azt a választ kaptam hogy még nem döntöttek és szíves türelmem kéri azóta eltelt egy hét és még mindig semmi és szeptember közepén kellene kezdeni. érdekelne volt e már valaki hasonló helyzetben? mit lehet ilyenkor tenni érdemes még egyszer érdeklődni vagy már inkább le kell mondani az állásról. Csütörtökön egy másik céghez hívtak állásinterjúra és azért lett volna jó tudni hogy ebből a munkából lesz e valami.2016. aug. 29. 14:50
1/3 anonim válasza:
Volt hát. Általában sosem hívnak többet, de már volt, hogy egy hónap után vettek fel.
2/3 anonim válasza:
Volt, persze.
De, menj el a másik állásinterjúra, de ne mondd, hogy van ez a másik is... hagyj magadnak választási lehetőséget.
3/3 anonim válasza:
Jah, mindig hazudnak, hogy majd ekkor, majd akkor értesítenek...
Menj csak el a másik állásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!