A home office-t úgy kell elképzelni, hogy 8 órát gép előtt kell ülni és folyamatosan csinálni valamit amíg letelik a munkaidő?
Ha egy cégnél 8:30-tól 17:30-ig tart a munkaidő (1 óra szünet), akkor azt úgy kell elképzelni hogy megállás nélkül a gépnél ülsz és ellenőrzik különböző szoftverekkel, hogy dolgozol-e?
IT területen, nagy multinál általában mi az általános? Vagy nagyon cégfüggő?
Esetleg csak kiosztják a csinálnivalót, amit akkor csinálsz meg amikor akarsz, plusz készen állsz bármikor hogy meetingekre csatlakozz be?
Nálatok milyen a home office?
Hogy vagy képes ilyen helyen dolgozni?
De komolyan. Ez még a vicc kategóriának is rossz.
Meg mi az, hogy ha nem válaszolsz azonnal felhív? Óránként amúgy is jár 10 perc szünet monitoros munkavégzésnél. Ez törvényileg van előírva. Szóval nyalja meg a zsákom az a főnök aki azonnali választ vár.
Nálunk ugyanaz, mint az irodában, tehát munkaidőben ott vagy (bent is rugalmasban dolgoztunk, de nem lehetett csak felállni, hogy most megyek, telefonok miatt egyeztetni kellett, hogy valaki mindig legyen ott 9-17 közt. )
Azzal senko nem foglakozik , hogy mennyi ideig voltam vécén, beraktam -e egy mosást, átvettem egy csomagot.
Folyamatos kapcsolattartás van a kollégákkal, teams chaten .
A főnök biztat arra, hogy ne csak munkáról beszéljünk, hiszen az irodában is csevegnénk. A munka elvégzése a lényeg.
13as vagyok. Mondjuk, azt nem tehetem meg, hogy órákra lelépek, illetve igen - ha engedélyt kértem rá, s kiléptem a rendszerből.
De ezt megint csak megtehettem az irodában is - megint csak, ha engedélyt kértem rá, tehát mondjuk 8-tól dolgozni kezdtem, 10 -kor dolgom volt (akármi, nem munkával kapcsolatos, akkor , engedélykérés után, kiléphettem, és intézhettem, s utána vissza dolgozni.
Az itthoni még jobb, mert nem vagyok a munkahely épületének a nyitvatartásához kötve.
Volt olyan, hogy fordított napot csináltam, mert reggel programom volt, s déltől estig dolgoztam.
Miután egyeztettem a főnökkel.
Sajnos nem teljesen akkor dolgozom, amikor akarok, mert mi vagyunk az összekötő kapocs csapat, s normál irodai időben, azaz 5-ig jöhet olyan email, ami fontos, s rögtön intézni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!