Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért mondja mindenki, hogy...

Miért mondja mindenki, hogy nem érdemes SSC-be menni dolgozni közgazdászként?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem egy közgazdász képzést, itt a gyakorin folyamatosan azt olvasom, hogy ne menjen senki SSC-be dolgozni? Miért? Mennyi ott átlagban egy kezdő fizetés?
2022. márc. 9. 07:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
27%
#10 ha neked nem motiváló a pénz akkor szerintem menj el ingyen dolgozni.
2022. márc. 21. 09:29
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
De a pénz mellett fontos a szakmai kiteljesedés is
2022. márc. 21. 10:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok. 10-esnek válasz:

Milyen szakon tanulsz, melyik egyetemen?

Amit leírtál, hogy sok gazdasági végzettségű kerül mindenféle kis állásocskába, az azért van mert gazdasági diplomásokból túlképzés van.

Olyan értelemben, hogy normális állás nincs annyi mint kellene.

Azért mérnökök, IT-sek között sem mindenki kerül hú de jó állásba, hú de jó pénzekért. Csak az arány más.

Egyetem során próbálj meg elmenni szakmai gyakorlatra, de olyanra ahol valamit tanulsz is. Ne SSC-be, akkor se.

Az angolod legyen munkaképes. Esetleg mellé másik nyelvből is legyél jó, de ha a kettő nem megy akkor az angol legyen nagyon erős.

2022. márc. 21. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!