Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy programozó...

Mennyit keres egy programozó gyakornok?

Figyelt kérdés

BME Mérnökinformatika kötelező gyakorlatáról van szó.

Javával szeretnél elhelyezkedni. Már egy ideje itthon Springgel foglalkozom és Angularral full stack applikációkat készítek.

Akár ez kotlinnal is érdekelne, az kevésbé megy zökkenő mentesen, de amit alkottam vele (3-4 android app) könnyűnek tünt az átállás.

2022. márc. 8. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
11%

Cég függő, elvileg amúgy az elején nem

Kapsz pénzt

2022. márc. 8. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
A gyakorin vagy a valóságban?
2022. márc. 8. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Senior alatti szinteken jó kiindulási alap szokott lenni a hays salary guide. Kb a junior szint alját vagy kicsivel felette érdemes céloznod, ha tényleg 0 tapasztalatod van: [link]

Amikor én voltam kezdő, akkor még a schönherz iskolaszövetkezet oldalán néztem a publikus órabéreket gyakornoki és junior szinten. Később úgy láttam, ők is kezdtek elmozdulni a tapasztaltabb munkavállalók fele, szóval nem tudom, hogy most is keresnek-e kezdőket, de régen jó volt az oldaluk kezdő fizetés témakörben tájékozódásra.

2022. márc. 8. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
140-300 szja kedv nélkül
2022. márc. 8. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
91%

Br. 1500-2500 Ft/ óra.

Schönherz.hu -rengeteg álláshirdetés, nyilvános bérek.

2022. márc. 8. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!