Ciki, ha diplomásként szívesebben dolgoznék kevésbé "menő" munkakörben?
Kommunikációs/marketinges vagyok, de sajnos egyre kevésbé érzem, hogy ebben a szakmában kimagaslóan jó lennék.
Bár mindig volt jól hangzó munkaköröm és menő munkahelyem, sajnos úgy érzem, hogy még keresem a helyem.
Felmerült bennem, hogy lehet jobban érezném magam pl eladóként/recepciósként, de ezek a szakmák mintha nem lennének megbecsülve.
Mit gondoltok? Nektek mi segített, hogy megtaláljátok a tökéletes munkakört?
28 vagyok és jelenleg GYED-en lévő anyuka :)
Szerintem ne foglalkozz mások véleményével, csak azzal, hogy neked, mi lenne a jó.
Amúgy miért nem érzed magad jónak a szakmádban?
Te önbizalomhiányos vagy kérdező.
Elsőnek go pszichológus, aztán nem fogsz ilyen hüle kérdéseket feltenni.
Igazatok van! Szakmailag amúgy rendben vagyok (végzettség, tapasztalat, kreativitás), egyszerűen nincs önbizalmam (szakmai területen). Ezért kérdőjelezem meg magam :(
Összekapom magam! Köszi
aha.. most keresel mennyit is? 350e.. eladóként meg kapsz nettó 200at, jó esetben. nálunk a recepciós 180e-ért csücsül a helyén.
így is jó? Akkor biztos ha van mögötted egy férj aki biztosít mindet amit az életedhez kell
8: igen, van egy férjem, aki jól keres. Elsősorban nem én vagyok a családfenntartó, de az én kerestem is számít.
9: hu, részben ezért is megy el az önbizalmam...
ha van ember aki eltart akkor mehetsz részmunkaidő be is, vagy csinálhatsz valamilyen vállalkozást is
kereskedelmet kisgyerekkel nem javaslom
Nekem nem gáz.
Ami tetszik.
Legalább nem veszed el a helyemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!