Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Logisztikai cégek miért...

Logisztikai cégek miért fizetnek egy sima rakodónak ennyi pénzt?

Figyelt kérdés
Vannak ilyen kamionok meg 40 lábas konténerek amit a benne lévő árukat kézzel ki kipakolni. Ahol én vagyok egy csapatban egy átlagos kirakodás nekünk másfél-2 órába telik. Vagyunk 4-en és egy kamion kipakolási ára meg olyan 40-45 ezer Ft körül van. Tehát 2 óra alatt fejenként 10 ezer forintot keresünk. Ha napi 4 kamion van akkor meg napi 40 ezret. Ez átlagban kb. havi 400-500 ezer forintnak felel meg. A kérdésem az hogy miért fizetnek többet egy rakodónak mint mondjuk egy magasabb beosztású mondjuk targoncás vagy ennél is magasabb akinek valamilyen szakterületen van lévő embereknek. tehát egy rakodó megkeres havi 500 ezret és egy logisztikai technikus meg megkeres havi 350 ezret.
2022. márc. 3. 20:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Remélem majd ha mentőre vagy rendőrre lesz szükséged, akkor lesz majd olyan hülyék adójából fizetett hülye, aki segít neked.

Egyébként én is támogatnám az anarchiát, a magadféle életképtelen idióták hullanának el először.

2022. márc. 4. 15:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!