Hogyan lesz valakiből Chief Financial Officer, vagy más gazdasági igazgató egy cégnél, esetleg állami szférában?
Elsőéves egyetemista vagyok pénzügy és számvitelen.
Számomra nyilván cél, hogy vezetői pozícióba kerüljek néhány tíz év múlva, de semmi belátásom nincs még a dolgokba ezen a területen.
Éppen ezért nagyon érdekel, hogy milyen karrierút szükséges ahhoz, hogy valakiből CFO legyen egy cégnél.
Jó jegyek az egyetemen, diákszervezeti tagság, jó gyakornoki pozi, több nyelv folyékony beszélése, jó első munkahely, majd szamárlétra megmászása. Erre tippelnék én.
Ezzel együtt kérdeznélek titeket, hogy ti milyen módon tudtatok előre lépkedni a munkahelyeteken? Ha gazdasági világban vagytok, akkor pénzügy vagy számvitel vezet jobban a CFO pozícióhoz? Audit gyakornok vagy pénzügyi gyakornok? Stb.
Tudom, hogy ez egy eléggé a távolba tekintő dolog, de a puszta kíváncsiság által vezérelve teszem fel a kérdést.
Előre is köszönöm annak, aki nem leszólni fog, hanem érdemleges választ ad.
Lehuzott már a cégnél sacc 10 évet.
Belsosöket választanak meeg ismiket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!