Önéletrajzba kell írni "Magamról" részt?
Ti szoktatok?
Ahol pár mondatban összefoglaljátok magatokat 🙂
Ha igen, mi a felépítése, mit tartalmaz?
Ha nem, miért nem?
Remélem, hogy nem ezt oktatják az iskolában. Így is tudatlanok tanítanak.
A magadról, maga az önéletrajz.
1. Személyes adatok + fénykép
2. Megpályázott munkakör
3. Szakmai tapasztalat
4. Szakmai végzettség + a szakmához kapcsolódó kiegészítő képzések
5. IT ismeretek
6. Egyéb: Jogosítványok, vagy pl. értékelemzés tanfolyam, tehát nem hobbi.
A lényeg az egyszerűség és a gyors átláthatóság.
Nincsen magamról rész benne, személyes adatok rész van benne. Amiben:
szuletesi hely, ido
lakcim
telefonszám
email cím van benne.
Utana a tobbi:
vezettseg,
szakmai tapasztalat
nyelvismeret
egyeb keszsegek (excel, csapatmunka...)
Atya gatya.
Az első válaszadó magabiztossága tetszik legjobban, "Remélem, hogy nem ezt oktatják az iskolában. Így is tudatlanok tanítanak." majd beír olyan blődségeket, hogy "Megpályázott munkakör" "jogosítvány" meg fénykép.
Normális kulturált helyen nem kérnek fényképet, max suttyó kisvállalkozásoknál, ahol FőnökÚr kiadta hogy ne hívjanak be romákat....
Az önéletrajzba nem kell fogalmazást írni semmiről, nem kell magamról rész. Ha ragaszkodsz hozzá, csatolj egy motivációs levelet, de az külön téma.
Az önéletrajzba kell:
-Az e-mailed, a telefonszámod, és a linkedined ha van,
-Az hogy eddig hol dolgoztál, és pontokba szedve! munkahelyenként a feladataid
-És az hogy hol tanultál
"tehát nem hobbi"
Sose lehet tudni, hogy a munkáltató mit hámoz ki belőle, lehet ezért kapod meg az állást, pl. beírod hogy futás, vagy túrázás - a munkáltató meg tudja, hogy náluk napi 15 km-t kell talpalni a 8 óra alatt (ami miatt sokan eleve kiesnének).
5-ös agyhalott.
Mivel adott munkakort pályázol meg, még jó, hogy bele kell írni.
Te egy fogyatékos vagy.
8)
Mutass nekem egy önéletrajz mintát, ahol bele kell írni a munkát ahova pályázol.
Az életbe nem hallottam ilyenről, elképzelésem sincs miről beszélsz, honnan szedsz ilyen hülyeségeket, se a Harvard cv-nél, se a kronologikus, se a funkcionális, se az europass, se a karrierportálok önéletrajzainál nem csinálnak ilyet.
Értem hogy magabiztos vagy, de lövésed sincs a dolgokhoz, ne ossz már észt másoknak.
Nekem egy "egyéb kompetenciák" rész van, oda írtam be a jogsit, nyelvvizsgát, hasznos készségeket/ismereteket, továbbképzéseket, stb.
Nem szoktam ilyen hobbikat meg hasonlókat beleírni, irreleváns. Csak azt írd bele, ami lényeges lehet a munkakörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!