Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az CV-be melyik lakcímet kell...

Az CV-be melyik lakcímet kell írni?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, szeretnék jelentkezni egy állásra. Lakcímként azt írjam az önéletrajzomra, ami a lakcímkártyámon van, vagy az albérletet?

Mivel 7/5 napot itt vagyok (sokszor hétvégén is), szeretném, ha nem a vidéki lakcímem miatt ne kapjam meg az állást. Viszont papír szerint nem itt lakok, ráadásul fél év múlva ki is költözöm az albiból.

2021. okt. 23. 19:15
A kérdező szavazást indított:
Albérletet írjam bele
Lakcímet írjam bele
Mindkettőt írjam bele
18 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem a telefonszámod és az emailcímed fontosabb, hogy be legyen írva.

Ennyi.

2021. okt. 23. 19:34
 2/20 anonim ***** válasza:
73%

Amelyiket akarod, a kutyát nem érdekli.

Üdv,

HR-es

2021. okt. 23. 19:34
 3/20 anonim ***** válasza:
74%
Ahonnan munkába fogsz járni, a költségtérítés miatt.
2021. okt. 23. 19:41
 4/20 anonim ***** válasza:
74%

Semmilyet, várost/települést írj max.

Majd ha a folyamat során tovább jutsz, akkor elkérik a szerződéshez úgyis, addig semmi közük hozzá.

2021. okt. 23. 19:50
 5/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

A 2. hozzászóló kommentjén nevettem, jelenleg HR-en tanulok, ezért próbálom maximálisan odatenni magam a CV írásában:)

2021. okt. 23. 19:51
 6/20 anonim ***** válasza:
88%
Lehet hogy nevetsz, de amikor odatesznek elég napi 100CV-t akkor sírni fogsz és pont a lakcím lesz a legkisebb gondod.
2021. okt. 23. 19:55
 7/20 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnál pár tippet mondani, ami miatt megakad a szemed egy CV-n? Mivel még semmilyen tapasztalatom nincs, elég üres a lap, viszont nem akarom a gagyi hobbikkal meg ilyen hülyeségekkel teliírni.
2021. okt. 23. 20:00
 8/20 anonim ***** válasza:
86%
Felesleges feltuntetni a lakcimet.
2021. okt. 23. 20:05
 9/20 anonim ***** válasza:
81%
A pontos cím tényleg nem érdekel senkit. Várost írj, ahonnan bejárnál, viszont ha feketén albizol és valahova máshova vagy bejelentve azt az elején tisztázd majd, mert a költségtérítésnél számít
2021. okt. 23. 20:20
 10/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell bele, mail + telószám legyen.
2021. okt. 23. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!