Az CV-be melyik lakcímet kell írni?
Egyetemista vagyok, szeretnék jelentkezni egy állásra. Lakcímként azt írjam az önéletrajzomra, ami a lakcímkártyámon van, vagy az albérletet?
Mivel 7/5 napot itt vagyok (sokszor hétvégén is), szeretném, ha nem a vidéki lakcímem miatt ne kapjam meg az állást. Viszont papír szerint nem itt lakok, ráadásul fél év múlva ki is költözöm az albiból.
Ha mindenki egyetért velem, akkor miért lettem lepontozva? 😂
Senkit nem érdekel a lakcímed, sőt a hobbijaid, a fényképed sem, és egész őszintén a neved sem…
A tapasztalaton kívül, hogy az önéletrajz normálisan van szerkesztve és nem hemzseg a helyesírási hibáktól nem érdekel mit hadoválsz benne
#13: Mert ez a gyakorikérdések.hu :D
Nem tudsz olyat Írni, ami mindenkinek tetszik.
Én is le vagyok pontozva…kár, hogy nem HRes vagyok, hanem szakmai vezető, aki fel fogja venni a jelentkezőt 🙄
én láLYkoltam a háerest meg a szakmai nagyvezírt is
lakcímet, családi állapotot, pöcsátmérőt meg ilyen ökörségeket nem szoktunk beleírni a szívíbe
releváns infók legyenek, lehetőleg már a legelején
Húha, óriási ellentmondás az egész kérdés.
HR-esnek tanulsz, és nem tudod, hogyan készíts el egy CV-t?
Atya-úr-isten.
Természetesen lepontoztam a kedves hozzászólókat, mivel a "HR-esnek tanulsz, és nem tudod, hogyan készíts el egy CV-t? Atya-úr-isten."
Illetve,
"Hr-en tanulsz és lakcímet akarsz tenni a CV-be?
Atyaég. Az baj." hozzászólások számomra egyáltalán nem hasznosak. Remélem, értitek, miért. Ha mégsem, Atya-úr-isten, az baj!
A többi hozzászólást köszönöm, nem írtam bele!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!