Ez kevés önéletrajzhoz pályakezdőként?
Beírtam a sulikat ebből egy okjs tanfolyam,plussz a nyelvet,bemutatkozast,adatokat és fél oldal lett az önéletrajzom,mit írjak még bele ha még nem dolgoztam sehol?
19l
Nem kell semmi több, nyilván nem olyan pozícióba jelentkezel ahol 15 vezetői tapasztalatot várnak el.
A bemutatkozással csak óvatosan, könnyedén meglódul az ember, és ír blődségeket, olvassa át szerintem valaki, akiben megbízol a környezetedben.
Adatokat mit adtál meg? Nem kell minden, email és telefon elég, lakcím meg egyéb hülyeségek nem kellenek.
Én pl annak idején beleírtam még a nyelvtudást meg a B kategóriás jogosítványt is hogy kicsit többnek tűnjön :D.
Ezenkívül feltüntethető benne a komolyabbnak tűnő diákmunka vagy szakmai gyakorlat.
Ha olyan helyre jelentkezel akkor beleírhatod még "további szakmai ismeretek" címszóval hogy mikhez értesz amit nem iskolában tanultál.
Ezek lehetnek különböző programnyelvek, szakmaspecifikus szoftvercsomagok vagy akár egy hegesztés is.
(Rendőrakadémia: "Tudok hentesbárddal gégemetszést csinálni, uram!") :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!