Pályakezdőként egy ssc-ben eltöltött 3 hónap próbaidőt beleírjam-e az önéletrajzomba?
Friss diplomásként ssc-ben kezdtem dolgozni, próbaidő lejárta után nem folytattuk tovább, ők sem voltak megelégedve velem, és én is utáltam a pozíciót, semmi fejlődési lehetőséget és karriert nem láttam a cégben, nem erre jelentkeztem, kiléptem. 3 hónap alatt nem fejlődtem semmit.
Van fél év tapasztalatom egy elég menő startupnál, illetve 2 eléggé versenyképes diplomám, 2 felsőfokú nyelvvizsgám, valószínű hamar találok munkát, nem erről van szó, csak korrekt szeretnék lenni a leendő munkáltatómmal szemben.
Sorba nem állnak, de szerencsére rendszeresen kapok telefonhívásokat hogy látták az önéletrajzom.
Egy ilyen 3 hónap viszont félek szégyenfolt, de a munkáltató látja majd mivel be voltam jelentve.
Én beleírtam a 3 hónapos munkaviszonyomat is. Első kérdésük az volt, hogy amúgy miért mondtam fel. :D
Elmondtam az őszinte okokat így nem volt gond. Azt viszont nem tudom, hogy hány hr-es cica nem hívott be azért, mert azt látták, hogy hamar leléptem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!