Szerintetek ciki egy ilyen munkakör manapság 25 éves fiúnak?
25 éves vagyok, egy nagyvárosban vagyok postai kézbesítő. Nap mint nap általában kerékpárral, de van hogy gyalog teljesítem a szolgálatot. Zöld ruha, zöld táska, az a tipikus postás, akit már szinte mindenki látott életében valamikor. Én szeretem, mert szeretem, és tudom is mik az előnyei vagy hátrányai. De akárhol szóba kerül, vagy megtudják hogy mi a helyzet, úgy elképednek, vagy kuncognak, hogy jaj postás vagy ...
Tényleg ennyire ciki vagy megmosolyogtató ez, és szégyellnivaló egy mai fiatalnak? Ismerkedni lehetetlen lesz így? Nincs barátnő sajnos, és nem is volt még igazából. De szeretnék, leszámítva azt hogy abszolút semmi lehetőség az ismerkedésre. Munka közben sem és azon kívül sem.
Kedves mindenki, legyen az fiatal vagy idősebb, szerintetek is ciki ez amivel foglalkozom jelenleg?
Nem ciki. Van aki szereti csinálni.
Van egy haverom, apjának jó cége van, de a srác postás. Azt mondja ő szereti. Xart se keres, de szereti. Nem vagyunk egyformák.
8. Azok amúgy is kamu témák,hogy fejlődsz.
Persze,20 év múlva még takarító helyett takarítóbrigád vezető is lehetsz.
Fejlődni max protekcióval fogsz,legalábbis effektíven.
6
Melyik mondatom volt fájdalmasan ostoba? :)
Osztrák határ mellett lakok , Sopron mellett
. Itt a környéken az emberek versengenek a postai melóèrt. Persze a határ oldalán kB 1500 euróért egy laza meló,nem kell gyárban sor mellett állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!