Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ciki egy ilyen...

Szerintetek ciki egy ilyen munkakör manapság 25 éves fiúnak?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, egy nagyvárosban vagyok postai kézbesítő. Nap mint nap általában kerékpárral, de van hogy gyalog teljesítem a szolgálatot. Zöld ruha, zöld táska, az a tipikus postás, akit már szinte mindenki látott életében valamikor. Én szeretem, mert szeretem, és tudom is mik az előnyei vagy hátrányai. De akárhol szóba kerül, vagy megtudják hogy mi a helyzet, úgy elképednek, vagy kuncognak, hogy jaj postás vagy ...

Tényleg ennyire ciki vagy megmosolyogtató ez, és szégyellnivaló egy mai fiatalnak? Ismerkedni lehetetlen lesz így? Nincs barátnő sajnos, és nem is volt még igazából. De szeretnék, leszámítva azt hogy abszolút semmi lehetőség az ismerkedésre. Munka közben sem és azon kívül sem.

Kedves mindenki, legyen az fiatal vagy idősebb, szerintetek is ciki ez amivel foglalkozom jelenleg?

2022. febr. 26. 18:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

Nem ciki. Van aki szereti csinálni.

Van egy haverom, apjának jó cége van, de a srác postás. Azt mondja ő szereti. Xart se keres, de szereti. Nem vagyunk egyformák.

2022. febr. 26. 19:17
 12/20 anonim ***** válasza:
28%
Cikinek nem ciki, de tagadhatatlan, hogy párkapcsolati célból ismeretségbe kerülni valakivel az adott munka kapcsán valóban nehéz lehet, mert meglehetősen "magányos" munkakör. Majdnem ugyanolyan, mint amikor egy tanárnő vagy tanítónő az iskolában, mint munkahelyen akarna ismerkedni, ahol legfeljebb a fűtő vagy a karbantartó az egyetlen férfi.
2022. febr. 26. 19:28
 13/20 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essen, nem ez az életcélom, főiskolai végzettségem van, ez csak egy átmeneti időszak.
2022. febr. 26. 19:36
 14/20 anonim ***** válasza:
8%

8. Azok amúgy is kamu témák,hogy fejlődsz.

Persze,20 év múlva még takarító helyett takarítóbrigád vezető is lehetsz.

Fejlődni max protekcióval fogsz,legalábbis effektíven.

2022. febr. 26. 19:39
 15/20 anonim ***** válasza:
16%

6

Melyik mondatom volt fájdalmasan ostoba? :)

2022. febr. 26. 19:41
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

Osztrák határ mellett lakok , Sopron mellett

. Itt a környéken az emberek versengenek a postai melóèrt. Persze a határ oldalán kB 1500 euróért egy laza meló,nem kell gyárban sor mellett állni.

2022. febr. 26. 19:53
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
hát párkeresési szempontból, nekem szimpatikusabb az a srác, aki azt dolgozik, ami van, és azt legjobb tudása szerint becsülettel ellátja, mint a nagyon trendi fiatal értelmiség, aki negyvenéves koráig is aputól kap zsebpénzt, ha nem talál kellően hozzáillően menő munkahelyet.
2022. febr. 26. 22:45
 18/20 anonim ***** válasza:
6%
Én akit ismerek fiatalabb postást, hát irigylem. Rengeteg helyen ki tudja venni a pihenő idejét, ha érted mire gondolok :) unatkozó anyukák stb. Aztán lehet panaszkodni hogy a postás csinálta a gyereket
2022. febr. 27. 04:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem ciki,de én törekednek a fejlődésre,akár postán belül.
2022. febr. 27. 12:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem az
2022. febr. 28. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!