Szerintetek ciki egy ilyen munkakör manapság 25 éves fiúnak?
25 éves vagyok, egy nagyvárosban vagyok postai kézbesítő. Nap mint nap általában kerékpárral, de van hogy gyalog teljesítem a szolgálatot. Zöld ruha, zöld táska, az a tipikus postás, akit már szinte mindenki látott életében valamikor. Én szeretem, mert szeretem, és tudom is mik az előnyei vagy hátrányai. De akárhol szóba kerül, vagy megtudják hogy mi a helyzet, úgy elképednek, vagy kuncognak, hogy jaj postás vagy ...
Tényleg ennyire ciki vagy megmosolyogtató ez, és szégyellnivaló egy mai fiatalnak? Ismerkedni lehetetlen lesz így? Nincs barátnő sajnos, és nem is volt még igazából. De szeretnék, leszámítva azt hogy abszolút semmi lehetőség az ismerkedésre. Munka közben sem és azon kívül sem.
Kedves mindenki, legyen az fiatal vagy idősebb, szerintetek is ciki ez amivel foglalkozom jelenleg?
Nem ciki.
Ebben az országban aki a melókkal okoskodik,az hlye.
Csináld a dolgod,élj normálisan!
Aztán menekülj...
Miért lenne ciki...
Mert mindenkinek jogásznak kell lennie,leveleket majd kiviszi a szél.
Ez is munka,és kész. A ruhád majd leveted,veszel fel másikat ha mész valahova meló után,ami hétköznapi.
Nem azért nevetnek, mert ciki a postás munka. Ennyi erőből minden munka ciki, amihez nem kell diploma, vagy amihez nem irodában kell ülni.
Ha meg mégis ezen nevetnek, akkor egyszerűen idióták.
Valószínűbb viszont hogy a “ezt a gyereket is a postás hozta”, vagy “becsöngetett a postás?” viccekből származik a humor faktoruk, amikor azzal viccelődnek ki a gyerek apja.
De akkor meg te vagy kevésbé intelligens, ha ezt nem veszed le.
Nem ciki, tegyél magasról ezekre a hülyékre. Szereted csinálni, élvezed, nincs mit szégyellni.
#3 Te fájdalmasan ostoba vagy.
Nem ciki, csak 0 fejlődési lehetőség van benne szóval ha nem váltasz munkát 30 év mulva is itt leszel.
Tehát inkább az a rossz, hogy nem látják benne a potenciált.
Pl.: Az egész más lenne az ha postás lennél és mellette X mérnöki szakon tanulnál, akkor a postás lét csak egy átmeneti szükséges dolog lenne, így senki sem ítélne el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!