Miért nem kamionoznak többen? Youtubeon is éppen arról beszélt egy vállalkozó, hogy nettó 1 millió Ft-ot ad havonta a kamionos alkalmazottainak.
Oké jól lehet keresni vele és sok hátránya van ennek a szakmának több mint előnye na meg piszok drága a jogsi rá most és régen is drága volt . Nekem gyermekkori álmom volt a kamionozás mivel apukám kamion sofőr és hát már a C jogsi meg van most csinálom a C+E-t aztán gki és irány a kamion volánja mögé .
Amióta eszemet tudom minden iskola szünetet apukámmal töltöttem amikor csak lehetett vitt magával és hát 21 évesen így döntöttem, hogy a szakmám nem szeretem ( varrónő a szakmám ) így hát nyitottam a világ felé és megyek kamiont vezetni tisztában vagyok azzal , hogy mivel jár ez a munka nagyon is . De ez van
Épeszű ember ezt a szakmát nem szereti.
Ha egy kutyát 10 percre a kocsidban hagysz nyáron rád hívják a rendőrt.
Egy kamionsofőrt napokig lehet bádogfülkében tartani egy leaszfaltozott árnyék nélküli placcon. Nyaranta az autópályákon akár 60 fok körüli hőmérséklet is lehet.
Majd most jön a sok fotel kamionos, hogy "állóklíma" és hasonló ökörségek. Aki csinálta ezt a szakmát az tudja, hogy ezek a szarok mennyit is érnek.
Gyűlöltem minden percét a kamionozásnak. Csak rohadtul kellett a pénz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!