Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem kamionoznak többen?...

Miért nem kamionoznak többen? Youtubeon is éppen arról beszélt egy vállalkozó, hogy nettó 1 millió Ft-ot ad havonta a kamionos alkalmazottainak.

Figyelt kérdés

2022. febr. 20. 17:02
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Oké jól lehet keresni vele és sok hátránya van ennek a szakmának több mint előnye na meg piszok drága a jogsi rá most és régen is drága volt . Nekem gyermekkori álmom volt a kamionozás mivel apukám kamion sofőr és hát már a C jogsi meg van most csinálom a C+E-t aztán gki és irány a kamion volánja mögé .

Amióta eszemet tudom minden iskola szünetet apukámmal töltöttem amikor csak lehetett vitt magával és hát 21 évesen így döntöttem, hogy a szakmám nem szeretem ( varrónő a szakmám ) így hát nyitottam a világ felé és megyek kamiont vezetni tisztában vagyok azzal , hogy mivel jár ez a munka nagyon is . De ez van

2022. márc. 3. 21:43
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Épeszű ember ezt a szakmát nem szereti.

Ha egy kutyát 10 percre a kocsidban hagysz nyáron rád hívják a rendőrt.

Egy kamionsofőrt napokig lehet bádogfülkében tartani egy leaszfaltozott árnyék nélküli placcon. Nyaranta az autópályákon akár 60 fok körüli hőmérséklet is lehet.

Majd most jön a sok fotel kamionos, hogy "állóklíma" és hasonló ökörségek. Aki csinálta ezt a szakmát az tudja, hogy ezek a szarok mennyit is érnek.

Gyűlöltem minden percét a kamionozásnak. Csak rohadtul kellett a pénz.....

2022. márc. 9. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!