Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vállalkozók! Ti mennyire...

Vállalkozók! Ti mennyire becsülitek meg az alkalmazottaitokat? Hogy jutalmazzátok a munkát?

Figyelt kérdés
Elégedettek e a nálatok dolgozók?
2015. aug. 29. 13:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem én vagyok a vállalkozó, hanem a főnököm, de mindenki elégedett, meg van becsülve. Elsősorban úgy jutalmazzák a munkát, mint mindenhol máshol; fizetéssel.
2015. aug. 29. 13:26
 2/15 anonim ***** válasza:
fizetéssel, bónuszokkal, év végi tárjutalommal
2015. aug. 29. 13:32
 3/15 anonim ***** válasza:
*tárgy
2015. aug. 29. 13:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha könnyen pòtolhatò munkakörben vagy, nincs megbecsülès sem. Ezt fogd màr fel Hinta! Tehetsz fel itt naponta több kèrdèst, a lényegen nem vàltoztat. Ha rendes fizetèst akarsz, tegyél erte. Mekis fiukènt minden leszel csak megbecsült nem.
2015. aug. 29. 15:43
 5/15 A kérdező kommentje:
Norvégiában se lennék megbecsült mekis fiúként? Ott teljesen más a társadalom értékrendje.
2015. aug. 29. 15:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Norvègiában sem. Mekis fiùként mindenhol a tàrsadalom aljàhoz tartoznàl mind fizetèsben, mind megbecsülésben. Egyszerűen fel kellene fognod azzal az iszàkos agyaddal hogy ha nem teszel a jobb fizetèsèrt, èletszìnvonalert semmit, akkor soha nem lesz jò èleted, csak minimàlbèreskènt tengődhetsz ès szidhatod azt aki sikeres. Tèged a nők sem azèrt kerülnek, mert mosogatò vagy egyèb vagy, hanem mert egy megkeseredett, magàba forduló, önsajnàltatò senki.

Magam is mosogattam Ausztriàban tèli-nyàri szezonokat, kemèny volt, de megèrte mert most a sajàt főnököm vagyok. Fejlődtem, tanultam hogy ma jòl éljek. Te semmit nen csinàlsz. Ahogy egy jó oktatòm mondta: "A semmiből nem lesz semmi".

2015. aug. 29. 16:01
 7/15 A kérdező kommentje:
vállalkozó vagy? mivel foglalkozol?
2015. aug. 29. 16:04
 8/15 anonim ***** válasza:
Igen, vàllalkozó vagyok. Informatikai vàllalkozàs, sokrètű tevékenysègi körrel. Emellett helyettes vezetője vagyok egy takarìtò cègnek.
2015. aug. 29. 16:07
 9/15 A kérdező kommentje:
nagyon jól élsz? nők is ömlenek?
2015. aug. 29. 16:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem èlek rosszul. Igen, van barátnőm, de mikor mosogattam, akkor is volt. Ahogy van-e kapcsolatod azon múlik hogy mit lát rajtad egy nő. Ha én is egy bùval-ba*ott, iszàkos lettem volna, nem kellettem volna senkinek.
2015. aug. 29. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!