Menni vagy maradni?

Figyelt kérdés

Próbaidős vagyok, a munkával nincs gond, belerázódtam, kollegákkal is minden rendben. Jól érzem magam, de két hónapig nem volt szerződésem és a fizetés se a legjobb. Közben találtam egy jó lehetőséget. Sokkal több a fizu, a jutttatás, de a munkaterület kissé ismeretlen, nem az a biztonságos, megszokott munka amit ismerek.De van végzettségem hozzá, csak más területen vagyok magabiztos, pl. ahol most vagyok. Még nem mondták, hogy felvesznek, csak az interjú volt meg és szerintem jól sikerült. Mivel egyedül nevelem a gyerekem, nem mindegy hogy mennyiből élünk, de amikor a jelenlegi munkahelyre jelentkeztem tisztába voltam vele, hogy nem sok és elvállaltam. (Azt is mondtam, hogy a pénz nem minden) A jelen közeg támogató és most bűntudatom van, hogy kikacsingatok jobb fizetés reményében, és cserben hagyom őket. Mert ha felhívnak jövő héten hogy enyém a munka, akkor magabiztosnak kell lennem, tudni mit akarok végül is. Hogyan mérlegeljek? Ti mit választanátok? Kilépni a komfortzónából és többet keresni, vagy maradni a biztosban kevesebbért?

Még annyit, hogy jelen munkahelyen sokan sántikálnak, nekem is fáj a lábam, annyit kell menni az intézményben.

2022. febr. 20. 09:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja, látom, régebbi kérdés.

Mi lett?

2022. márc. 19. 12:16
 12/13 A kérdező kommentje:

11-nek: köszi az érdeklődést!

A jobban fizető helyről nem hívták vissza, mást választhattak végül. Maradtam. Fizetést időben kapom már és több. Szerződés is megvan.

2022. márc. 20. 07:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Akkor végül is jól alakulnak a dolgok.

Örülök.

2022. márc. 20. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!