IT Projekt managernek mennyi a fizetése Budapesten?
2-3 év tapasztalattal?
Ismerősöm mondott egy számot de irrealisan soknak ereztem
Elég sok tényezőtől függ. Multinál 800 000 - 1.3M Ft között bárhol.
Kkvnál ez töredéke. Állami szférában pedig még annyit se.
Egy kezdő scrum master kap 700 000 - 900 000 Ft körül. Egy PO/PM/TL ennél magasabban van.
nem olyan egyszeru ez
van olyan aki egybol PMkent kezdi a karrieret, es elmegy valahova pl junior PMnek es dolgozik 2 evet, meg van olyan aki senior fejlesztobol lesz PM es dolgozik meg 2 evet
nyilvan nem ugyanannyit fognak keresni, mert a masodik lehet hogy ugyanugy csak 2 evet volt PM de rengeteg relevans tapasztalatot szerzett mar elotte is
de ugy altalanossagban br 1M
Az a baj, hogy az "IT projektmenedzser" jelenthet ezer dolgot.
A volt munkahelyemen volt olyan menedzser aki olyan fejlesztést vitt, amin egyszerre dolgozott 20+ ember. A másik menedzser meg olyan projektet vitt, amin 1 programozó pötyögött valami belsős legacy rendszerbe.
Na, most nem hiszem, hogy a két menedzser fizetése köszönőviszonyban lenne.
Sok kollégával és bonyolult feladattal meg lehet keresni az irreálisan magas fizetést.
Nemzetközi cégnél.
1 millió fölött bármi lehet.
hát egy tapasztalt PM, akinek mondjuk van némi műszaki háttere (értsd: ért is ahhoz, amit menedzsel) és PMP vagy prince2 vizsgája, multinál bruttó 1 misi fölött kap
kkv szektort én nem ismerem, de ott szerintem jóval gyengébbek a fizuk, általánosságban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!