Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » IT Projekt managernek mennyi...

IT Projekt managernek mennyi a fizetése Budapesten?

Figyelt kérdés

2-3 év tapasztalattal?

Ismerősöm mondott egy számot de irrealisan soknak ereztem

2022. febr. 19. 19:28
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
2 évvel 700e körül mondanék, 3 évvel szerintem meglehet a 900e bruttó is, de túl kevés specifikációt írtál le magadról.
2022. febr. 19. 19:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Elég sok tényezőtől függ. Multinál 800 000 - 1.3M Ft között bárhol.

Kkvnál ez töredéke. Állami szférában pedig még annyit se.

Egy kezdő scrum master kap 700 000 - 900 000 Ft körül. Egy PO/PM/TL ennél magasabban van.

2022. febr. 19. 20:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

nem olyan egyszeru ez

van olyan aki egybol PMkent kezdi a karrieret, es elmegy valahova pl junior PMnek es dolgozik 2 evet, meg van olyan aki senior fejlesztobol lesz PM es dolgozik meg 2 evet

nyilvan nem ugyanannyit fognak keresni, mert a masodik lehet hogy ugyanugy csak 2 evet volt PM de rengeteg relevans tapasztalatot szerzett mar elotte is

de ugy altalanossagban br 1M

2022. febr. 19. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy az "IT projektmenedzser" jelenthet ezer dolgot.

A volt munkahelyemen volt olyan menedzser aki olyan fejlesztést vitt, amin egyszerre dolgozott 20+ ember. A másik menedzser meg olyan projektet vitt, amin 1 programozó pötyögött valami belsős legacy rendszerbe.

Na, most nem hiszem, hogy a két menedzser fizetése köszönőviszonyban lenne.

2022. febr. 19. 23:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Kisvallalkozasnal, 10 fős csapatot managelve
2022. febr. 20. 01:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Sok kollégával és bonyolult feladattal meg lehet keresni az irreálisan magas fizetést.

Nemzetközi cégnél.

1 millió fölött bármi lehet.

2022. febr. 20. 01:50
 7/10 anonim ***** válasza:

hát egy tapasztalt PM, akinek mondjuk van némi műszaki háttere (értsd: ért is ahhoz, amit menedzsel) és PMP vagy prince2 vizsgája, multinál bruttó 1 misi fölött kap

kkv szektort én nem ismerem, de ott szerintem jóval gyengébbek a fizuk, általánosságban

2022. febr. 20. 10:29
 8/10 anonim ***** válasza:
én 700at kaptam, de alig volt tapasztalatom
2022. febr. 20. 10:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyságrendileg a br 800-1.3m mint alapfizu rendben van (multinál). csak azt nem árt még tudni, milyen bér struktúra kapcsolódik hozzá. Van olyan ismerősöm ahol az alapfizu felett kapnak évi 300 catereriát és kész, és van olyan, ahol az alapfizu kb. fele annak, amit valójában hazavisz (projektbónusz, részvényopció stb). Mind a 2 nagy küföldi cég Mo-i leányvállalata.
2022. febr. 20. 11:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Ez magyar ceg teljesen, koszi a valaszokat
2022. febr. 20. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!