Mennyi a bruttó bére egy key account managernek Budapesten?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez a kérdés így nagyon általános, hiszen ahány hely, annyi féle fizetés lehet. De mégis, nagyjából mennyi lehet a bruttó bére egy key account managernek Budapesten? Jelenleg asszisztens vagyok, de a munkahelyemen felajánlották ezt az új pozíciót számomra, de pénzről nem volt szó és azt mondták, hogy erről majd beszéljünk pár nap múlva. szerintetek mire számíthatok?2015. márc. 10. 14:00
1/9 anonim válasza:
Hol dolgozol?
Más a coca colanál key account managernek lenni, mint egy lehúzós cégnél.
2/9 A kérdező kommentje:
neves magyar kereskedelmi vállalat, magyar partnerekkel (tehát itt a key acc managernek pl nem kell idegen nyelven tárgyalnia).... így kb mennyi lehet a fizetés?
2015. márc. 10. 14:14
3/9 A kérdező kommentje:
ja és asszisztensként 160 a bruttóm, a managernek általában mennyivel lehet több?
2015. márc. 10. 14:15
4/9 anonim válasza:
Nekem egy ismerősöm dolgozik key account managerként egy gyártó vállalatnál.
Neki 650 br.- + korlátlan km-es autója van. Viszont az ő helyzete annyiban speciális, hogy beszél idegen nyelven (kell is a munkához) illetve mivel gyártó vállalatról van szó elég jól ismeri a gyártástechnológiát és az adott iparágat is.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, az biztosan egész más. Itt csak kapcsolattartásról van szó, illetve számítógépes munkáról, autó sincs a munkához. Én igazából olyan 200-250 közé saccolnám, hogy majd kapni fogok, de majd meglátjuk.
2015. márc. 11. 08:00
7/9 A kérdező kommentje:
200
2015. máj. 4. 12:15
8/9 anonim válasza:
Köszi a választ! Volt alkudozás vagy felkínálták és elfogadtad? Lényegében elégedett vagy vele?
9/9 A kérdező kommentje:
Volt egy kis alkudozás, 180-at akartak adni, végül 200 lett, efölé semmiképp nem akartak menni. Azt mondták, hogy pár hónap múlva még esetleg emelnek. Ez az, amit szerintem csak megnyugtatásképp mondtak és úgyse lesz belőle semmi, de idővel azért lehet rá fogok kérdezni. Sokkal nehezebb lett a munka, de végülis idáig elégedett vagyok.
2015. máj. 6. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!