Pontosan amit az első mond.
Még azt a semmi munkát amit el kéne végezzenek, se tudják normálisan.
A bürokráciával azonosítják őket. Az pedig hasztalan, másokat munkavégzésükben, normális életvitelükben gátló állami alkalmazottakkal társítják gondolataikban
A közigazgatásban munkát vállaló emberek eddigi áldatlan tevékenysége azt igazolta a népesség körében, hogy lusták, megtehetik, hogy lassan, körülményesen végezzék napi teendőiket, a segítő szándék nem érhető tetten mindabban, amit tesznek hivatalukban.
Ez nem szükségképpen van így, egy pozitív kép kialakításáért a közigazgatást illetően ők maguk tehetnének. De eddig alig tettek érte, és nem sok jele mutatokozik annak, hogy ők ezen változtatnának.
Én nem láttam, hogy bárki lenézné. Ez is egy munka, nyilván nem olyan fancy, mint a pilótáé, de szükség van rá.
A bürokrácia hülyeségei miatt ők többet szopnak, mint az átlagpolgár, mert eleve rajtuk csapódik le mindenki frusztrációja emiatt.
Egyetértek az utolsó hozzászólóval.
Továbbá, ott is, mint a versenyszférában dolgoznak nagyon is rátermettek, és olyanok is, akik két mondatot nem tudnak megfogalmazni. Vannak seggnyalók és normálisak is. A normálisakat éppen most építik le a kötelező oltással.
Én dolgoztam mindkét részen, nem láttam nagy különbséget a versenyszféra és a közigazgatás között, csak feladatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!