Azonos munkakörre az új munkahely annyit ad 2022ben mint a régi 2016ban adott ez nem durva?
Figyelt kérdés
Személyi okokból (vezetőkkel való összeférhetetlenség) el kellett jönnöm a munkahelyemről.
Hamar találtam új helyet, teljesen azonos munkakörben, ez nem volt gond.
Ami az érdekes, hogy engem a régi helyre 2016ban vettek fel egy adott bérrel. És az új hely most 2022ben annyit ad, mint a régi 6 éve adott....
Ez nem durva? 260 a bruttóm itt és most 2022ben (GBM) hát a régi helyen nem volt GBM de már 2016ban is 258.000 volt az induló bér....
2022. febr. 17. 08:30
21/22 anonim válasza:
Akkor keress olyan munkat adott vegzettseggel ami megadja a 300 nettot... Nem en mondom ezt hanem a sokezer masik ember akik orulnek ha adnak nekik 200 korul egyaltalan...
22/22 anonim válasza:
"Akkor keress olyan munkat adott vegzettseggel ami megadja a 300 nettot."
Kerestem és bőven fölötte találtam, és képzeld sok helyen nem akarták megadni az általam kért összeget.
A titka az volt, hogy mentem tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!