Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A karrierükben sikeres emberek...

A karrierükben sikeres emberek mind túlóráznak/túlóráztak a karrierépítésük során?

Figyelt kérdés
Szóval lustán (napi 8 órával) kapcsolatépítés nélkül nem sok esélyem van sikeresnek lenni?
2022. febr. 15. 12:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
akiket ismerek sikeres vállalkozókat azok szombat vasárnap is dolgoznak. Persze az alkalmazott annyit lát hogy a drága kocsijával néha megjelenik meg emberekkel találkozik.
2022. febr. 15. 17:10
 12/15 anonim ***** válasza:
persze.. 8 óra alkalmazotti lét, majd utána 2-4 óra vállalkozásomon való meló. 2 év után váltottam főállásra, azóta nem dolgoztam semmit, mert ez nem munka amit csinálok, hanem a hobbim, örömmel ülök le bármikor.. és 12 óra után is úgy állok fel, hogy alig vagyok fáradt.
2022. febr. 15. 17:45
 13/15 anonim ***** válasza:
én vállalkozó vagyok és vasárnap este 11kor is emaileket írok. De volt hogy egész hétfőn nem dolgoztam mert fáradt voltam. Ez ilyen.
2022. febr. 15. 19:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Én túlóráztam. Szívesen tettem, mert számomra ez egyben hobbi is volt, nehezen tudtam abbahagyni. Meg nem is teljes állás volt. Egy percre sem sajnáltam ezt, megtehettem volna, hogy nem túlórázok, sőt azt is, hogy egyáltalán nem dolgozok. Sokat fejlődtem ezáltal, bármikor újracsinálnám.

(Egyetemista, gyakornok, homeoffice)

2022. febr. 15. 19:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Elsőnek inkább a munka minősége kell hogy meglegyen a sikeres karrierhez mint a munka mennyisége.Pl robotolhatsz te éjjel-nappal betanított munkásként de ha másra nem vagy alkalmas nem leszel sikeres,ugyanúgy betanított munkás leszel.

Aki meg mondjuk effektív napi 4 órát programoz az megkeres 2-4-szer annyit mert a munkája annyival többet ér.

Ha viszont effektív napi 8 vagy több órát programoz akkor még sikeresebb lesz mert megvan a minőség és a mennyiség is.

2022. febr. 16. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!