Nincs 2008-as válság előtti érzésetek?
"Még hazudsz is.
Kiskőrösi régiótól kezdve, csomó helyen volt közmű."
Hazudsz te! Nézd meg mikor lett csatorna meg víz zsámbékon, biatorbágyon, pátyon, telkibe! ott a google rákereshetsz!
Igen, igaz. Csak nem mindegy, hogy milyen autórol beszélünk. Mert sok ember azt hiszi a 30 milliós Audi A7-re, hogy a benne ülö János milyen gazdag. Perdig a János 4 évesen vette 25 ezer euronak megfelelö forintért.
Hogy honnan van pénze rá? Sporolt, örökölt, mellèkállás, hitel, cég, lotto, politikushoz köthrtö épitöcég jol megfizetett alkalmazottja, kitudja?
Szerintem kicsit csal a látszat.
”Régen meg 5 évet vártál a Wartburgra…“ Szerintem senki nem sirja vissza azt a korszakot. Ma egy használtautó 1-2 hét alatt eljut Németországból Magyarországra, felpattan a rendszám és mehet móka
Ja, van 10 éves Bentley continental GT 9 millióért!
Leraksz 4 millió önerőt, a többi meg havi 100 ezer 10 évre, és Nursultan Tuliakbar rosszomszédod azt hiszi nyertél a lottón!
Vagy veszel egy Jaguart egymilláért kp-ra és detto!
Azért 2008 előtt ezt nem játszotta volna meg egy átlagember se!
Amúgy konkrét nyíltvégű lízingszerződést láttam új cégre vásárolt porche taycan-ra
24 milla kp-ra önrész, aztán havi 240.000 törlesztő / hónap.
És ingyen töltik + teljeskörű casco és lopás biztosítás is benne van a havi lízingben.
Új kocsira alapból 4 év műszakit adnak.
Ha csak az átlag fiatalnál maradunk, mondjuk a 30-as korosztálynál, akkor nagyon menö az F30-as 3-as BMW. Mindenhol. Nem csak itthon. És sok sok 3-as BMW szállingózik be az országba 20-25 ezer Euronak megfelelö összegért. Az átlag ember, aki nem ért hozzá, az annyit lát a dologból, hogy van egy 10+ milliós BMW, ”nagy” szines képernyö, bör ülés, honnan van erre pénze?
Azért 6-7 Millio forintot összeszedni nem könnyü, de nem is nehéz, ahogy elnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!