Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nincs 2008-as válság előtti...

Nincs 2008-as válság előtti érzésetek?

Figyelt kérdés
Az utak tele autókkal, a boltok emberekkel. A rengeteg csóró behitelezve, hatalmas infláció. Így kezdődött az akkori recesszió is.
2022. febr. 12. 17:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Még hazudsz is.

Kiskőrösi régiótól kezdve, csomó helyen volt közmű."

Hazudsz te! Nézd meg mikor lett csatorna meg víz zsámbékon, biatorbágyon, pátyon, telkibe! ott a google rákereshetsz!

2022. febr. 14. 23:52
 22/26 anonim ***** válasza:

Igen, igaz. Csak nem mindegy, hogy milyen autórol beszélünk. Mert sok ember azt hiszi a 30 milliós Audi A7-re, hogy a benne ülö János milyen gazdag. Perdig a János 4 évesen vette 25 ezer euronak megfelelö forintért.

Hogy honnan van pénze rá? Sporolt, örökölt, mellèkállás, hitel, cég, lotto, politikushoz köthrtö épitöcég jol megfizetett alkalmazottja, kitudja?

Szerintem kicsit csal a látszat.

”Régen meg 5 évet vártál a Wartburgra…“ Szerintem senki nem sirja vissza azt a korszakot. Ma egy használtautó 1-2 hét alatt eljut Németországból Magyarországra, felpattan a rendszám és mehet móka

2022. febr. 15. 00:26
 23/26 anonim ***** válasza:

Ja, van 10 éves Bentley continental GT 9 millióért!

[link]

Leraksz 4 millió önerőt, a többi meg havi 100 ezer 10 évre, és Nursultan Tuliakbar rosszomszédod azt hiszi nyertél a lottón!

Vagy veszel egy Jaguart egymilláért kp-ra és detto!

[link]

Azért 2008 előtt ezt nem játszotta volna meg egy átlagember se!

2022. febr. 15. 00:37
 24/26 anonim ***** válasza:

Amúgy konkrét nyíltvégű lízingszerződést láttam új cégre vásárolt porche taycan-ra

24 milla kp-ra önrész, aztán havi 240.000 törlesztő / hónap.

És ingyen töltik + teljeskörű casco és lopás biztosítás is benne van a havi lízingben.

Új kocsira alapból 4 év műszakit adnak.

2022. febr. 15. 00:43
 25/26 anonim ***** válasza:
Plusz bárhol ingyen parkolhatsz vele! Előző voltam.
2022. febr. 15. 00:44
 26/26 anonim ***** válasza:

Ha csak az átlag fiatalnál maradunk, mondjuk a 30-as korosztálynál, akkor nagyon menö az F30-as 3-as BMW. Mindenhol. Nem csak itthon. És sok sok 3-as BMW szállingózik be az országba 20-25 ezer Euronak megfelelö összegért. Az átlag ember, aki nem ért hozzá, az annyit lát a dologból, hogy van egy 10+ milliós BMW, ”nagy” szines képernyö, bör ülés, honnan van erre pénze?

Azért 6-7 Millio forintot összeszedni nem könnyü, de nem is nehéz, ahogy elnézem.

2022. febr. 15. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!