Mennyire hihető ez az állás? Hol a buktató? (Nettó 2800 ft óránként CNC gépkezelőnek)
Szóval láttam a neten egy állást, ahol CNC gépkezelőket keresnek. Be is adtam az önéletrajzomat, ma hívtak. (Már ez gyanús picit, szombatonként nem szoktak hívni).
És igen állítólag tényleg 2800-at fizetnek óránként kezdésnek és kezdetben tényleg csak kezelni kell a gépet, majd később kell átállni. Programírás meg nem elvárás.
És még szállás is van. És állítólag be vagyok jelentve.
Mind ez Győr-Moson-Sopron megyében, Mosonmagyaróvár közelében. Persze tudom, ott jobban lehet keresni, de ennyivel? Én jelenleg kemény bruttó 1800-at kapok az ország másik (keleti) végén. (Úgy, hogy már ez friss órabér, nálunk januártól emelnek, előtte 1600 volt; egyébként itt az ország keleti részén ez már jó pénznek számít) 4 év után persze, úgy, hogy programot is írok. (Ritkán, mert alapvetően szériagyártás folyik. Így csak átállnom kell, szerszámot összerakni, bemérni, majd gyártani; bár nem kell megszakadnom, megcsinálom a munkát amit kiadnak utána azt csinálok amit akarok. Közben is amíg megy a gép (mondjuk 5 percig) az alatt is azt csinálok amit akarok, rám van bízva. Persze ha kár van akkor kár van, de sosem volt ilyen amikor már 3-4. darab is jó, akkor engedem a gépet ezerrel. Szóval az alatt nyomkodhatom a telefont is akár.)
A szállás meg elvileg kulturált. Ezek mind szép szavak telefonban is, de szerintem ez túl szép, hogy igaz legyen. Hol a buktató?
Netán 2 gépet kell kezelni egyszerre? Az sem gond, ha nem kell megszakadni. pl 5 perces darabidőnél vagy többnél már nem gond. Nálunk ilyen nincsen :D
Szóval én félek ettől az egésztől. Jövőhéten megyek valamikor megnézni még nem pontosítottunk időpontot.
Nem tudom belinkelni a hirdetést, mert képfeltöltés.eu-s linket nem enged. AKit érdekel elküldom pm-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!