Mennyire hihető ez az állás? Hol a buktató? (Nettó 2800 ft óránként CNC gépkezelőnek)
Szóval láttam a neten egy állást, ahol CNC gépkezelőket keresnek. Be is adtam az önéletrajzomat, ma hívtak. (Már ez gyanús picit, szombatonként nem szoktak hívni).
És igen állítólag tényleg 2800-at fizetnek óránként kezdésnek és kezdetben tényleg csak kezelni kell a gépet, majd később kell átállni. Programírás meg nem elvárás.
És még szállás is van. És állítólag be vagyok jelentve.
Mind ez Győr-Moson-Sopron megyében, Mosonmagyaróvár közelében. Persze tudom, ott jobban lehet keresni, de ennyivel? Én jelenleg kemény bruttó 1800-at kapok az ország másik (keleti) végén. (Úgy, hogy már ez friss órabér, nálunk januártól emelnek, előtte 1600 volt; egyébként itt az ország keleti részén ez már jó pénznek számít) 4 év után persze, úgy, hogy programot is írok. (Ritkán, mert alapvetően szériagyártás folyik. Így csak átállnom kell, szerszámot összerakni, bemérni, majd gyártani; bár nem kell megszakadnom, megcsinálom a munkát amit kiadnak utána azt csinálok amit akarok. Közben is amíg megy a gép (mondjuk 5 percig) az alatt is azt csinálok amit akarok, rám van bízva. Persze ha kár van akkor kár van, de sosem volt ilyen amikor már 3-4. darab is jó, akkor engedem a gépet ezerrel. Szóval az alatt nyomkodhatom a telefont is akár.)
A szállás meg elvileg kulturált. Ezek mind szép szavak telefonban is, de szerintem ez túl szép, hogy igaz legyen. Hol a buktató?
Netán 2 gépet kell kezelni egyszerre? Az sem gond, ha nem kell megszakadni. pl 5 perces darabidőnél vagy többnél már nem gond. Nálunk ilyen nincsen :D
Szóval én félek ettől az egésztől. Jövőhéten megyek valamikor megnézni még nem pontosítottunk időpontot.
Nem tudom belinkelni a hirdetést, mert képfeltöltés.eu-s linket nem enged. AKit érdekel elküldom pm-ben.
Oké jövőhéten elmegyek.
Van veszíteni valóm az útiköltség nem kevés :D
De túlélem. A szállást is meg akarom majd nézni, mondom a fickónak.
Minimálbéres bejelentés, többi zsebbe.
Ezért írnak nettó 2800 ft-ot.
Aztán vagy megkapod vagy nem.
Felesleges elmenned, kamu, ócska cég.
Nem olyan sok nettó 500ezer egy rákkeltő munkáért...
Tóriummal nyomják legalább? Az még radioaktív is! Sok sikert, pajzsmirigyedet majd ellenőriztesd minimum évente!
Melyik cég?
Amúgy itt nálunk (GY-M-S-ben) a CNC-sek jól keresnek ausztria miatt. Amott 2000 eurók alatt nem keresnek szóval valamilyen szinten muszáj tartani az árakat. Egyébként általában 3 műszakos CNC melók vannak 30-60%-os műszakpótlékokat szoktam látni + prémiumok meg miegymás szóval meglehet.
Én óvártól 40 km-re dolgozom. Én csak egy mezei gépkezelő vagyok, engem jelenleg nettó 1524 forintos alap órabérbe vettek fel erre jön műszakban a 30% + mozgóbér, cafeteria meg miegymás
Nem vettek fel. De voltam. Amúgy az is kiderült, hogy szakmunkás minimálbérre lennél bejelentve, és a többit borítékba kapod. Azért írták ki egyből a nettót.
Örülök is meg nem is.
Most beadtam megint egy helyre, az is Győrben van. Ott már bruttóban írták, hogy 3000-3200 kezdő órabér, ami sokkal hihetőbb. Az 2000-2130 nettót jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!