Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire hihető ez az állás?...

Mennyire hihető ez az állás? Hol a buktató? (Nettó 2800 ft óránként CNC gépkezelőnek)

Figyelt kérdés

Szóval láttam a neten egy állást, ahol CNC gépkezelőket keresnek. Be is adtam az önéletrajzomat, ma hívtak. (Már ez gyanús picit, szombatonként nem szoktak hívni).

És igen állítólag tényleg 2800-at fizetnek óránként kezdésnek és kezdetben tényleg csak kezelni kell a gépet, majd később kell átállni. Programírás meg nem elvárás.

És még szállás is van. És állítólag be vagyok jelentve.

Mind ez Győr-Moson-Sopron megyében, Mosonmagyaróvár közelében. Persze tudom, ott jobban lehet keresni, de ennyivel? Én jelenleg kemény bruttó 1800-at kapok az ország másik (keleti) végén. (Úgy, hogy már ez friss órabér, nálunk januártól emelnek, előtte 1600 volt; egyébként itt az ország keleti részén ez már jó pénznek számít) 4 év után persze, úgy, hogy programot is írok. (Ritkán, mert alapvetően szériagyártás folyik. Így csak átállnom kell, szerszámot összerakni, bemérni, majd gyártani; bár nem kell megszakadnom, megcsinálom a munkát amit kiadnak utána azt csinálok amit akarok. Közben is amíg megy a gép (mondjuk 5 percig) az alatt is azt csinálok amit akarok, rám van bízva. Persze ha kár van akkor kár van, de sosem volt ilyen amikor már 3-4. darab is jó, akkor engedem a gépet ezerrel. Szóval az alatt nyomkodhatom a telefont is akár.)

A szállás meg elvileg kulturált. Ezek mind szép szavak telefonban is, de szerintem ez túl szép, hogy igaz legyen. Hol a buktató?

Netán 2 gépet kell kezelni egyszerre? Az sem gond, ha nem kell megszakadni. pl 5 perces darabidőnél vagy többnél már nem gond. Nálunk ilyen nincsen :D

Szóval én félek ettől az egésztől. Jövőhéten megyek valamikor megnézni még nem pontosítottunk időpontot.

Nem tudom belinkelni a hirdetést, mert képfeltöltés.eu-s linket nem enged. AKit érdekel elküldom pm-ben.

2022. febr. 12. 16:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Oké jövőhéten elmegyek.

Van veszíteni valóm az útiköltség nem kevés :D

De túlélem. A szállást is meg akarom majd nézni, mondom a fickónak.

2022. febr. 12. 19:00
 12/21 anonim ***** válasza:
17%

Minimálbéres bejelentés, többi zsebbe.

Ezért írnak nettó 2800 ft-ot.

Aztán vagy megkapod vagy nem.

Felesleges elmenned, kamu, ócska cég.

2022. febr. 12. 21:11
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem olyan sok nettó 500ezer egy rákkeltő munkáért...

Tóriummal nyomják legalább? Az még radioaktív is! Sok sikert, pajzsmirigyedet majd ellenőriztesd minimum évente!

2022. febr. 12. 21:12
 14/21 anonim ***** válasza:
Jol hangzik
2022. febr. 13. 00:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Tóriummal... xd
2022. febr. 13. 09:57
 16/21 anonim ***** válasza:

Melyik cég?

Amúgy itt nálunk (GY-M-S-ben) a CNC-sek jól keresnek ausztria miatt. Amott 2000 eurók alatt nem keresnek szóval valamilyen szinten muszáj tartani az árakat. Egyébként általában 3 műszakos CNC melók vannak 30-60%-os műszakpótlékokat szoktam látni + prémiumok meg miegymás szóval meglehet.

Én óvártól 40 km-re dolgozom. Én csak egy mezei gépkezelő vagyok, engem jelenleg nettó 1524 forintos alap órabérbe vettek fel erre jön műszakban a 30% + mozgóbér, cafeteria meg miegymás

2022. febr. 13. 10:06
 17/21 Humor Herold válasza:
Mi a helyzet kérdező? Voltál azóta próbamunkán, esetleg felvettek és ott dolgozol már?
2022. márc. 14. 09:01
 18/21 A kérdező kommentje:

Nem vettek fel. De voltam. Amúgy az is kiderült, hogy szakmunkás minimálbérre lennél bejelentve, és a többit borítékba kapod. Azért írták ki egyből a nettót.

Örülök is meg nem is.

Most beadtam megint egy helyre, az is Győrben van. Ott már bruttóban írták, hogy 3000-3200 kezdő órabér, ami sokkal hihetőbb. Az 2000-2130 nettót jelent.

2022. márc. 14. 12:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Sikerült elhelyezkedned azóta?
2022. márc. 29. 08:41
 20/21 A kérdező kommentje:
GyMS megyében még nem, amúgy már 4 éve dolgozom.
2022. márc. 29. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!