Érdekelne, hogy ti kapjátok -e mondjuk havi 10 részletben a fizetéseteket? Hogyan tudtok jobban gazdálkodni a fizetéssel, ha egyben vagy két részletben kapjátok, vagy ha esetleg 8-10 részletben? (pl. nettó 220 ezer, 5 tagú család).
"Az a vita téma mindössze nejemmel "
A probléma ott van, hogy van nejed. :D
Nem teljesen értem, a kiadásaim ugyanannyik maradnak, akárhány részletben kapok fizetést.
Kifizetem a kötelező dolgokat, aztán meglátom mire futja a maradékból, ennyi.
Szerintem ha az a felfogás, hogy ossza be helyettem más, mert én nem tudom, akkor ott már rég komoly problémák vannak.
Én azt mondom, hogy a saját hülyeségem elől más sem fog tudni megmenteni, így igenis jöjjön csak egyben a fizetésem. Ahogy fent írták már sokkal könnyebb a teljesben gondolkodni, abból fizetni a kötelezőket. Neked meg meg kell tanulnod gazdálkodni vele.
8# Veled pedig nem értek egyet. Te vélhetően magasabb szintű pénzügyi kultúrával rendelkezel, amit otthonról, iskolából hoztál, vagy saját magad építetted fel. Nem hasonlíthatod magad pénzügyi analfabétákhoz, akik a nulláról kezdik látszólag, kitudja hány évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!