Megéri Geográfus Msc-be velevágni? Geográfus Msc - Geoinformatika szakirány
Geográfus Bsc-szakon végeztem. Nem tudom eldönteni hogy Geográfus Msc végzetséggel, Geoinformatika szakiránnyal el tudnék e majd idővel helyezkedni. (Geoinformatikai skillek: Adatbázis kezelés + több program nyelv ebben benne van a python is mind mennek elég szépen. Van egy Rendszergazdai végzetségem)
Ezért is van a fejemben még az Osztatlan tanári (földrajztanár, történelemtanár) szak. Ha nagyon biztos állásra gondolok akkor lehet a Tanári hivatást kell választanom..
Ebben kérnék tanácsokat olyan emberektől akik esetleg már végeztek Geográfus Msc-t (Geoinformatikai szakiránnyal), hogy el lehet e vele helyezkedni? Jól keres egy Geográfus? Vagy inkább ne pazaroljak 2 évet az Msc-re?
Köszönöm!
Az egyik tanárom nagyon azt szeretné ha Geoinformatikával foglalkoznék mert látja rajtam hogy elég jól megy.. Viszont én az elhelyezkedés miatt nem nagyon szeretnék / merek belevágni.. Félek a bizonytalantól itthon nagyon kevés ember tud vele elhelyezkedni. legalábbis ha rákeresünk az állásokra akkor max 1-2. ha találunk..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!