Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van valamilyen egyszerű,megbiz...

Van valamilyen egyszerű,megbizható otthoni munka?

Figyelt kérdés
Aki tud valamit,kérek linkeket és pontos leírást.Lehetōleg olyant,ahol nem kell befizetni és másokra tukmálni semmit.Kötekedők válaszai nem érdekelnek.

ma 10:59
A kérdező szavazást indított:
én is megbízható otthoni munkát végzek
nem találtam otthoni munkát
átvertek otthoni munkával eddig
10 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Megbízhatóan van munkám, weboldalakat fejlesztek.

Előtte 6 évig jártam egyetemre, és 8 évig bejártam irodába. Szóval nem a semmire adják az ilyen lehetőségeket.

ma 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Minden attól függ, hogy mihez értesz.
ma 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Én a szennyeseimet szoktam elmosogatni amikor el kell. Egyszerű, megbízható otthoni munka.
ma 11:20
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Nekem is ilyen van. Vagyis az új helyen most heti egyszer bejárok, de ezzel nem túl szigorúak.

Az első ilyen munkám 20 évesen lett, semmi előzetes tudásom nem volt, nem is kerestem jól. (Egyetemen kutatócsoportba csatlakoztam) Itt nem volt iroda, sose jártam be sehova. 1.5 év után váltottam és ott is kb 2-szer voltam az irodában az egy év alatt.

Most van 3-4 év tapasztalatom (ebből egy év ami nem diákként), diplomám, nyelvtudásom, stb.

Kérdés mihez értesz, mit szeretnél csinálni. Én pl matematikus/adattudós vagyok. LinkedIn-en szoktam keresni ha keresek (már egy éve nem keresek) és itt is keresnek engem a cégek, egyre gyakrabban, és egyre relevánsabb pozíciókkal.

ma 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én trader és befektető vagyok, otthonról dolgozom, abszolút megbízható vagyok. Nem kellett befizetnem semmit, csak a csekkeket.
ma 11:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen javasasszonyok, akik kártyavetéssel, családállítással, természetgyógyászattal meg hasonló kóklerségekkel csalják kijellemzően gyanútlan és nem túl eszes középkorú hölgyek (vagy azok férjeinek) pénzét. Akinek nincs értelmezhető szaktudása, bármikor beléphet erre a piacra.
ma 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!