2000ft-os órabér takarításra családi háznál jónak számít vidéken és az ország keleti részén ?
Ti amúgy hol éltek? Én egy vidéki kisvárosban és 3200-3500 forint/h a nagyon minimum (persze, azoknál, akik adnak számlát), de gyakorlatilag lehetetlen találni valakit, fullon vannak.
“ Jól hangzik, 2007-ben br. 340Ft/h díjat kaptam takarítóként az egyetemi tanulmányaimat finanszírozva, 15 évvel később mérnökként sincs br. 2000Ft-os órabérem.” Ne haragudj meg, nem tudom milyen mérnök vagy, de ha nincs havi br. 350k a fizetésed 15 év tapasztalattal, akkor nagyon hülye vagy. A pályakezdő (gyakornokból) átvett logisztikai mérnök kolléga asszisztensi pozícióban többet keresett kezdő bérként ….
Utolsó melyik KELETI kisvárosban laksz és fullon vannak?
Megköszönném.
Keleten nehezen lehet munkát találni és sokan dolgoznának kevesebbért is.
Olvastam az újságban 2honappal ezelőtt hogy 1400ert is vállalnak takarítást vasalast stb. csak legyen munka.
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!