Magyar, egyetemi szintű ápoló végzettséggel könnyen el lehet helyezkedni az olyan civilizált országokban is mint Norvégia vagy Finnország (angol tudással és az ország nyelvének ismeretével)?
Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 20:32
2/13 anonim válasza:
Nem. Az angol oda kevés. Kell a helyi nyelv is.
4/13 A kérdező kommentje:
És milyen szinten kell a helyi nyelv?
4 éves az egyetem… Az angolom az erős, 4 év alatt szerintem meg tudok tanulni norvégul vagy finnül, ha heti 1-2 órát fizetek magántanárnak és a szabadidőmet is erre fordítom.
2021. szept. 16. 22:07
5/13 anonim válasza:
De miert oda?tanulj meg nemetul
6/13 anonim válasza:
Na szoval tanulj nemetul, es irany Svajc.
7/13 A kérdező kommentje:
És az miért jobb? Nekem jobban tetszik a finn nyelv, illetve az ország.
2021. szept. 17. 09:18
8/13 A kérdező kommentje:
Persze bármiféle tanácsot szívesen fogadok, de jöhetne érv is mellé…
2021. szept. 17. 09:20
9/13 anonim válasza:
Hogy miert jobb? Mert dupla tripla a fizu a tobbi nyugat europai orszaghoz kepest.
10/13 A kérdező kommentje:
Norvégiában speciel jóval magasabb az egy főre jutó GDP mint Svájcban, s így az életszínvonal is.
Demokráciák közül ott élnek a legjobban az emberek kb. a világon…
Finnország egy picit van csak lemaradva Svájctól, de ott sincs ok a panaszra.
Ha csak az életszínvonal számítana, akkor megtanulnék mandarinul és elmennék Szingapúrba, de az meg nem demokrácia és kulturálisan sem fog meg annyira az a hely, hosszútávon nem élnék akárhol.
2021. szept. 17. 09:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!