Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyar, egyetemi szintű ápoló...

Magyar, egyetemi szintű ápoló végzettséggel könnyen el lehet helyezkedni az olyan civilizált országokban is mint Norvégia vagy Finnország (angol tudással és az ország nyelvének ismeretével)?

Figyelt kérdés

2021. szept. 16. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Finnországba rengeteg eü-ben dolgozó embert keresnek, nagyon befogadóak nem fogják éreztetni veled, hogy úgymond “kívülálló” vagy. Svájc is nagyon jó fizetésben és életszínvonalban, de nekem eléggé kimért,sznob ország. Finnországban is jól tudsz élni ápolóként és még meg is leszel becsülve ( nem a sz*rt kapod mint itthon)
2021. szept. 18. 19:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi a nyelvekre nem válaszoltam, szerintem minimum középfokon tudni kell finnül, de minden skandináv országban ingyenes nyelvkurzusokat tartanak, nekem közgazdászként nem volt probléma, hogy nagyrészt ott tanuljak meg, nem biztos hozzáteszem, hogy az eü-ben is így van

Sok szerencsét! :)

2021. szept. 18. 20:00
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Finnország a többi skandináv országhoz képest valamennyire le van maradva. Ezért van az, hogy sok finn elmegy Norvégiába és Svédországba, meg esetleg Dániába dolgozni.

Skandináv országokban angol nyelv az elején még oké, de hosszabb távon megkövetelik a helyi nyelv ismeretét. Legalább minimális szinten.

De készülj fel Norvégiába kiköltözni nagyon marha drága.

2021. szept. 23. 08:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!