Csak szerintem életképtelen az aki nem talál munkát 3 hónap alatt ?

12!
Az elég sok pénz. Nekem van diplomám meg 2 ev tapasztalatom es netto 300-t kaptam tavaly decemberig.

"Ez nem életképtelenség, csak egyszerűen van aki tudja, hogy mit akar."
Én is tudom, hogy mit akarok 12-es, ettől még valószínűleg nem fog összejönni.
Majd pár hónap aztán elfogadod te a végzettségeddel bőven a 300k alatti melókat is, nyugi.

"Majd pár hónap aztán elfogadod te a végzettségeddel bőven a 300k alatti melókat is, nyugi."
Abba ne reménykedj, meghagyom a magad fajtának.

"Ez hülyeség, én több mint egy évig kerestem mert nem adtam le az igényeket. Bőven megérte a nettó 320-as fizuért, amit meg munkanélküliként költöttem önfenntartásra már rég visszajött."
Sokaknak inkább a sírást válasszák, nem egy ilyen ismerősöm van. Rajtam meg csodálkoznak, hogy nem sietem el, illetve pontosan tudom, hogy mi az, ami alá nem megyek. Persze nyilván ehhez az is kell, hogy legalább egy évre elegendő félretett pénzed legyen.

Sírni mindig könnyebb. :)
Nyilván egy évi félretett pénz sokaknak nagy luxus, de akinek annyi van a saját erejéből az már bőven életképes szerintem és válogathat kedvére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!