Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak szerintem életképtelen...

Csak szerintem életképtelen az aki nem talál munkát 3 hónap alatt ?

Figyelt kérdés
Nekem a legrövidebb idő is 2 hét volt,nem állok sorba alamizsnát kérni,mi lenne ha ezeknek 9 hónapig járna az álláskeresèsi járadék.......
2022. febr. 3. 00:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
29%
Nem életképtelen, de hogy igazán nem akr dolgozni az is biztos
2022. febr. 3. 08:35
 12/23 anonim ***** válasza:
33%
Munkát találnék, csak fizetni nem akarnak, több helyről kerestek, de 300e nettó alatt akartak volna fizetni, nem betanított, hanem irodai munkáért. Húztam egy határt, 350e nettó alatt nekem nem éri meg. Budapesten keresgélek, középfokú végzettséggel. Ilyen is van, szerintem még legalább 2 hónap mire összejön. Ez nem életképtelenség, csak egyszerűen van aki tudja, hogy mit akar.
2022. febr. 3. 09:59
 13/23 anonim ***** válasza:
89%

12!

Az elég sok pénz. Nekem van diplomám meg 2 ev tapasztalatom es netto 300-t kaptam tavaly decemberig.

2022. febr. 3. 10:23
 14/23 anonim ***** válasza:
88%
#12 középfokú végzettséggel? ... hajrá....😂
2022. febr. 3. 11:58
 15/23 anonim ***** válasza:
86%

"Ez nem életképtelenség, csak egyszerűen van aki tudja, hogy mit akar."

Én is tudom, hogy mit akarok 12-es, ettől még valószínűleg nem fog összejönni.

Majd pár hónap aztán elfogadod te a végzettségeddel bőven a 300k alatti melókat is, nyugi.

2022. febr. 3. 12:40
 16/23 anonim ***** válasza:
36%
380e nettó volt az előző helyemen. Nem baj, majd ti dolgoztok gombokért. :D
2022. febr. 3. 12:59
 17/23 anonim ***** válasza:
26%

"Majd pár hónap aztán elfogadod te a végzettségeddel bőven a 300k alatti melókat is, nyugi."

Abba ne reménykedj, meghagyom a magad fajtának.

2022. febr. 3. 13:00
 18/23 anonim ***** válasza:
29%
Ez hülyeség, én több mint egy évig kerestem mert nem adtam le az igényeket. Bőven megérte a nettó 320-as fizuért, amit meg munkanélküliként költöttem önfenntartásra már rég visszajött.
2022. febr. 3. 13:51
 19/23 anonim ***** válasza:
31%

"Ez hülyeség, én több mint egy évig kerestem mert nem adtam le az igényeket. Bőven megérte a nettó 320-as fizuért, amit meg munkanélküliként költöttem önfenntartásra már rég visszajött."

Sokaknak inkább a sírást válasszák, nem egy ilyen ismerősöm van. Rajtam meg csodálkoznak, hogy nem sietem el, illetve pontosan tudom, hogy mi az, ami alá nem megyek. Persze nyilván ehhez az is kell, hogy legalább egy évre elegendő félretett pénzed legyen.

2022. febr. 3. 13:55
 20/23 anonim ***** válasza:
38%

Sírni mindig könnyebb. :)

Nyilván egy évi félretett pénz sokaknak nagy luxus, de akinek annyi van a saját erejéből az már bőven életképes szerintem és válogathat kedvére.

2022. febr. 3. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!