Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak szerintem életképtelen...

Csak szerintem életképtelen az aki nem talál munkát 3 hónap alatt ?

Figyelt kérdés
Nekem a legrövidebb idő is 2 hét volt,nem állok sorba alamizsnát kérni,mi lenne ha ezeknek 9 hónapig járna az álláskeresèsi járadék.......
2022. febr. 3. 00:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Kalkuláld bele azt, hogy kisebb településen él stb.
2022. febr. 3. 00:46
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Én több hónapja nem találok, de igazából nem is akarok már beállni a rabigába. Jelenleg egyéni vállalkozóival futárkodom és közben szakmát tanulok, hogy ne kelljen mégegyszer másnak dolgoznom.
2022. febr. 3. 00:48
 3/23 anonim ***** válasza:
83%

Én másfél évig nem találtam, aztán leléptem külföldre, ahol értékelték, amit nyújtani tudok. Most meg annyit keresek egy hónapban, mint te egy évben.

Akkor te vagy az életképtelen?

Minden relatív, mindenkinek más az élethelyzete.

2022. febr. 3. 01:07
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyban függ attól, miért nem talál munkát

Válogatós, vagy valóban csak vállalhatatlan lehetőségek ajánlkoznak? (fizetés, távolság, követelmények, stb)

2022. febr. 3. 01:38
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Az, aki folyamatosan kuldi mindenhova az oneletrajzat vagy az interjukon bukik el sorban, pedig o akarna az allast, az valoszinuleg igen, valami szerencsetlen ember, plane ha mondjuk egyszerubb allasokra is jelentkezik, es oda se veszik fel. (Volt aki panaszkodott, hogy meg gyarba se veszik fel xD)

De aki csak szimplan valogat, annak barmi oka lehet. Volt amikor x ido alatt en is max ket helyre jelentkeztem talan (aztan fel is vettek, mar dolgozom), munkanelkuli voltam nagyon sok idon keresztul, igazabol nem volt elet-halal kerdese, hogy dolgozzak, ugyhogy nem mentem el olyan helyekre, ami nem volt szimpatikus.

2022. febr. 3. 04:05
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 hónapja keresek, volt már inzerjúm és kapom az államtól a járadékot. Max összeg, jár hülye lennék bent hagyni, megdolgoztam érte.
2022. febr. 3. 04:13
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne mindegy, hogy milyen állást vállalsz el. Betanitott alja meló van mindenhol.
2022. febr. 3. 05:52
 8/23 anonim ***** válasza:
91%

"Csak szerintem életképtelen az aki nem talál munkát 3 hónap alatt ?"

Szerintem igen. Egyesek szerint legalábbis az.

Nem vagyunk egyformák sem személyiségben, sem életkörülményeinkben, éppen ezért általánosítani igen aggályos dolog.

Én 5 hónapig nem találtam munkát, pedig intenzíven kerestem.

Ahol mind a munkáltatónak, mind nekem megfelelt volna minden, oda nem tudtam bejárni, olyan volt a munkaidőrend, vagy annyira rossz volt oda a közlekedésem. Az nem volt opció, hogy reggel 4-kor elindulok otthonról és este fél 6-ra érek haza azért, hogy 8 órát ledolgozzak valahol, az óvodába pedig önállóan közlekedik a kiskölök 3 évesen, elkészíti magának az ennivalót, ha éhes, befűt a kályhába, ha fázik, amíg anya este haza nem ér. :)

Amíg nem tudták, hogy vidéki vagyok, kisgyerekes és elmúltam 40 éves, addig szép és jó volt minden. Amint megtudták valamelyiket, jöttek a kifogások. Még csak lehetőséget sem biztosítottak arra, hogy bármit bizonyítsak.

5 hónap után akadt egy olyan cég, amelyiknek ezekkel semmi baja nem volt. Az óvodai dolgaimat is rugalmasan képes volt kezelni. Érdekes, mégis ment a munka. Ugyan kevés, de létezik családbarát munkahely még a földön.

2022. febr. 3. 07:16
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nagyon kellett egy hajnali udvartakarító, aki kihúzza a kukákat, feltakarítja a parkolót, tud

géppal füvet nyírni, és biztosan megjelenik munkára.

Jelentkezett egy harmincas pasi, ápolt, halkbeszédű, és kimondottan a hajnali kezdés érdekelte(egy órakor végzett)

Aztán egyszer munkajogi vitába keveredett..jogtalanságra utasította a végtelnül buta főnőnöke, ezért panaszt tett.

Kiderült, hogy a szomszédos egyetemre jár joghallgató, ötödéves..a feleségét is ápolnia kell, a kisgyerekét is el kell látni, azért jött a céghez..

Pert akasztott a cég nyakába, nyert, de mehetett munkát keresni.

Nem értették, miért vállal ilyen alantas munkát?

...azért, mert a közelség volt a legfontosabb..a közelben lakott, az egyetem is két percre volt..

Van ilyen is...

2022. febr. 3. 07:19
 10/23 anonim ***** válasza:
89%
Na akkor egy provokatív kérdés megvolt mára is, köszönjük Emese...
2022. febr. 3. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!