Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sima érettségivel már betaníto...

Sima érettségivel már betanított munkásnak sem veszik fel az embert sehova?

Figyelt kérdés
Úgy alakult hogy munkanélküli lettem és ilyen munkára jelentkeztem. Folyamatosan kapom mindenhonnan az elutasításokat. Már ott tartok hogy letagadom az előző munkám meg az érettségim, mert attól tartok ez a probléma. Mintha a legiskolázatlanabb legkiszolgáltatottabb embereket keresnék, mert arra játszanak hogy az jobban ott marad akkor is ha rosszak a körülmények meg a fizetés. Tényleg ezt kéne tennem, hogy valahol betanított munkára szóba álljanak velem?
2022. febr. 2. 12:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Nem veszitek észre, hogy a kérdező egy troll?

Még arra sem volt képes, hogy a lakhelyet megírja.

Budapesten, Győrben, Székesfehérváron lasszóval szeretnék fogni a munkavállalókat, de inkább lépnek nyugatra.

Lak-Art98 Kft Budapesten, akár a Ceva Phylaxia szállást is ad, nettó 300 környéké fizetnek. Ha valakit érdekelne.

2022. febr. 2. 14:39
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem se küldött semmit.

Tuti troll kérdés. Volt is hasonló nemrég...

2022. febr. 2. 15:46
 13/18 A kérdező kommentje:

Valakivel beszéltem privátba.

Igen, jogosan trollnak hihettek, mert egy eléggé felindult lelki állapotban írtam ki a kérdést. Szerintem ezt érthető ha az embert olyan súlyosan érintő dolgokról van szó mint a megélhetése. De mind egy. Majd valahogy megoldom.

2022. febr. 2. 15:48
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Azóta se küldött cv-t... 😃
2022. febr. 2. 20:07
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem fogom gyakoris trolloknak elküldözgetni a cv-met, amibe személyes adataim vannak.

Ezt te sem gondolod komolyan.

Amúgy ma megint újra kitette egy cég a hirdetését amire jelentkeztem, de még csak fel sem hívtak.

2022. febr. 3. 14:06
 16/18 A kérdező kommentje:
Amúgy pont az hiányzik még nekem, hogy itt a rosszindulatú fröcsögő kamukérdést kiáltozó trolloknak kiadjam az önéletrajzom, azok meg kiadják a valós adataimat aztán itt röhögnének rajtam. Nem tudom hol éltek ti.
2022. febr. 3. 14:18
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Legalább a várost írd már le ember, hátha akadna itt helybéli aki tudna neked segíteni komolyan..

Most akadtam a kérdésedre, de mintha magad ellen dolgoznál, itt van egy csomó segítőkész ember te meg csak öntöd a magadét.

2022. febr. 4. 03:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Amúgy meg nagyvárosban nem igaz, hogy nem lehet munkát találni.

Gyárak is lasszóval fogják az embereket.

Mindezek ellenére ha Budapesti vagy és szeretnél nettó 300-at keresni könnyű munkával akkor írj rám, lehet tudok segíteni.

2022. febr. 4. 03:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!